上一頁下一頁
發新話題

變成小淫娃之路(P3有更新題問,P4 20/9更新)

收藏  |  訂閱
67  9.8k

變成小淫娃之路(P3有更新題問,P4 20/9更新)

我第一次發帖寫野,有咩寫得唔好既話,各位多多見諒!
小妹今年3字頭,係一個已婚既肥人妻,但係因為想試下新刺激,所以早前係第二個版到招男主,相信有部份人都見過我既post啦,我好好彩咁搵到了一個男主,約埋出黎互相驗貨啦!驗貨過程比較倉卒,咁呢到就唔多講啦~
男主呢~佢身材好正,對波同我一樣咁震撼,其他方面當然唔駛講啦~😍
之後到第二次我地又約出黎,今次我要求要反串,一入房沖好哂身,我先將主人對手綁起,再蒙眼,之後我就由頭到腳服侍全身,明知主人想偷睇或者忍唔住摸我,佢一摸我我就會影響我既動作,所以為求成個過程順暢我先要求咁做
用口錫勻全身之後,我就問主人覺得點,我就開始幫主人鬆綁,主人一被鬆綁後,剛才一直抑壓住既興奮就一次過咁爆發,主人禁住我,將我綁起,然後就起勢咁揸我對波,又咬我粒咪咪,另一隻手就係咁摷我妹妹,好快我妹妹就已經濕哂,主人見我呢個小淫娃咁興奮,就開始用盡佢渾身解數咁抽插,再配合埋玩具,好快我就已經上左高潮了,突然主人佢停止抽插,抽出黎轉攻我後面,一插落去,不得了啦,我妹妹不停咁漏水,攪到張床都濕濕地,再配合埋主人既抽插,我又再一次高潮了....最後就係入面爆左,我成個人軟哂🙈
就係咁,小淫娃又再一次令主人好滿意,好期待下一次又唔知會試咩新玩兒呢?

引用:
原帖由 二等肥天使 於 2017-9-12 01:53 PM 發表 查看引用來源
我第一次發帖寫野,有咩寫得唔好既話,各位多多見諒!
小妹今年3字頭,係一個已婚既肥人妻,但係因為想試下新刺激,所以早前係第二個版到招男主,相信有部份人都見過我既post啦,我好好彩咁搵到了一個男主,約埋出黎 ...
轉攻後面,係咪即係屌屎忽呀?

引用:
原帖由 bentayga 於 2017-9-12 02:11 PM 發表 查看引用來源

轉攻後面,係咪即係屌屎忽呀?
Ching你明嫁啦~

中出?

通常肥肥地都多水啲,我都想試試😂😂

師姐真好 指導下

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2017-9-12 04:17 PM 發表 查看引用來源
中出?
係後面出算唔算中出呀?🙊

引用:
原帖由 addnul 於 2017-9-12 06:47 PM 發表 查看引用來源
通常肥肥地都多水啲,我都想試試😂😂
係咁嫁咩?🙈

引用:
原帖由 wong3219 於 2017-9-12 07:08 PM 發表 查看引用來源
師姐真好 指導下
我都係被指導個個🙊

淫奴。。。。多水淫奴

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆