上一頁下一頁
發新話題

AV女優面接經驗

收藏  |  訂閱
260  61.4k

AV女優面接經驗

見報紙講AV女優面接,我又講下我的經驗。

我是中日混血兒,樣子OK,身材普通。

想拍AV,其實有很多門路,除街上被兜搭外,各間AV製作商都各有自己的網站,在留下妳的基本個人資料後,他們會相約面接的時間。

到達面接場所,被職員帶到面接室坐下後,職員端上飲料,面接員進入面接室。面接員首先會睇身分證明文件,然後要求填寫一份數張紙的表格,表格內容包括

基本的個人資料:

姓名年齡出生年月日住所電話
身高體重三圍
與何人同住
婚姻/戀人狀況
職業狀況
吸煙飲酒食食喜好等習慣
是否有AV演出或風俗經驗
出演之理由及動機

詳細的性經驗:

生理期的資料,有否在生理期做愛的經驗
有否避孕及方法
初体驗之年齡,包括第一次拍拖、拖手、接吻、破處之年齡
曾經驗之人數
一夜間最高經驗人數
做愛的頻率
敏感部位
做愛時的呻吟聲
喜愛的體位
不喜愛的體位
做愛時的喜好
做愛時所厭惡的
自慰的經驗
口交、口內發射、吞精的經驗,是否接受
顏射的經驗,是否接受
肛交的經驗,是否接受
SM的經驗,是否接受
同性的的經驗,是否接受
多P的經驗,是否接受
野外的經驗,是否接受
喜愛的男優類形
不喜愛的男優類形

關於拍攝的問題

各類拍攝的接受程度/NG事項確認(OK/NG/可相議): 無碼、生本番、中出、自慰、口交、口內發射、吞精、顏射、多P、肛交、同性等等共20多項。
可以接受如何發行售賣作品
可以接受如何宣傳作品

你係日本住?點解會有咁o既機會o既?

在填完表格後,面接員會就表格中的每項交談,有些問題會問得詳細一點,面接員亦會回答妳的問題,釋除一些常見的憂慮,如性病、妊娠、被家人發見、薪金等等問題。

交談後便是拍攝時間,先是制服,然後內衣,最後才是全裸。拍攝時會被要求擺出各種誘人甫士及大特寫,當然,拍AV,全裸係預左的。

面接是即時知道是否錄用的,錄用後會簽合約(可以考慮後才簽),再相談拍攝的內容,相約拍攝時間及要準備的事項。

引用:
原帖由 pigred02 於 2017-7-28 01:21 PM 發表 查看引用來源
你係日本住?點解會有咁o既機會o既?
試過一段時間係日本住、讀書同工作,媽媽是日本人。

可以認識你,做個朋友嗎?

通常拍攝一部1小時多的AV,須要4至5小時,如果唔係純室內拍攝,例如温泉、痴漢、野外等,時間當然會更長。

拍攝內容同劇情預早會告知,如果是單對單的戲或只有數名男優的多P,男優的名單會預早告知。

男優女優均須定期接受製作公司的醫生作性病檢查,在拍攝前亦會做一D快速檢查,而製作公司的醫生亦會為女優提供避孕丸。

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-7-28 01:52 PM 發表 查看引用來源
通常拍攝一部1小時多的AV,須要4至5小時,如果唔係純室內拍攝,例如温泉、痴漢、野外等,時間當然會更長。

拍攝內容同劇情預早會告知,如果是單對單的戲或只有數名男優的多P,男優的名單會預早告知。

男 ...
你好熟喎.  咁你點睇拍AV既女優?  為名為利?  定為生活?
日本一般人又點睇拍AV既人?
以前睇過一齣日本寫實片, 其中一幕係女人同女人講去拍AV, 好似家常便飯, 或係大家都覺得唔羞恥既事.

引用:
原帖由 xy1xy2 於 2017-7-28 02:06 PM 發表 查看引用來源

你好熟喎.  咁你點睇拍AV既女優?  為名為利?  定為生活?
日本一般人又點睇拍AV既人?
以前睇過一齣日本寫實片, 其中一幕係女人同女人講去拍AV, 好似家常便飯, 或係大家都覺得唔羞恥既事.
日本人對性本就比較睇得開,對貞操個類觀念唔係太看重。
當然日本有一部份人唔覺拍AV係咩野一會大件事,但亦會有一部份人覺得拍AV係羞恥既事,所以好多女仔都唔想比人知,尤其唔想比屋企人同朋友知。
有一D AV製作公司,會拍面部打格的影片,但當然拍個類AV薪金會差D。

講到尾,大部份女優都係為錢拍AV,可能有一少部份會係為名,但大部份都係為利,但又唔可以講到係為生活所迫。

引用:
原帖由 Sakuko 於 2017-7-28 02:18 PM 發表 查看引用來源
日本人對性本就比較睇得開,對貞操個類觀念唔係太看重。
當然日本有一部份人唔覺拍AV係咩野一會大件事,但亦會有一部份人覺得拍AV係羞恥既事,所以好多女仔都唔想比人知,尤其唔想比屋企人同朋友知。
有一D AV製作公司,會拍面部打格的影片,但當然拍個類AV薪金會差D。
講到尾,大部份女優都係為錢拍AV,可能有一少部份會係為名,但大部份都係為利,但又唔可以講到係為生活所迫。 ...
如果唔係為生活, 又唔想俾人知拍AV, 咁同好多出嚟做援交/接外賣一樣.
Internet發達, 通訊方式多, 反而助長淫業.  人性千古不變, 男人為性, 女人為錢, 各取所需.
無論日本定香港, 男人邊度都咁咸濕, 咁樓主將來會揀香港定日本(or 其他國家)男人結婚?

引用:
原帖由 xy1xy2 於 2017-7-28 02:35 PM 發表 查看引用來源

如果唔係為生活, 又唔想俾人知拍AV, 咁同好多出嚟做援交/接外賣一樣.
Internet發達, 通訊方式多, 反而助長淫業.  人性千古不變, 男人為性, 女人為錢, 各取所需.
無論日本定香港, 男人邊度都咁咸濕, 咁樓 ...
可能真係有D女優係好等錢使,但係應該唔多。
其實做過就會知AV 女優賺的都唔可以完全話係easy money。
係日本人眼中,AV女優唔算淫業,同風俗娘唔同。

我會覺得香港同台灣男人比日本男人好,日本男人太大男人。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆