上一頁下一頁
發新話題

肥妹仔 phone sex 經驗 ~ Update文P.1, P.14 - 相 P.5, #189

收藏  |  訂閱
279  25.9k

肥妹仔 phone sex 經驗 ~ Update文P.1, P.14 - 相 P.5, #189

肥妹仔第一次出po,寫得唔好既話,希望師兄們唔好介意。

話說小妹三月同男友分左手,本身我都唔覺得自己係特別鍾意做愛既女仔,直到近兩個月開始覺得身體上有啲空虛。我又比較細膽,唔會隨便同第二啲男人上床。後來喺網上識左個男仔,俾佢撩我玩Phone sex,初頭都有啲抗拒,後尾好奇心作怪底下就應承左佢。
佢用 wechat 打俾我,叫我慢慢除曬啲衫,幻想下佢喺度摸我,初初我都有啲唔慣,唔知點做,不過師兄好好,好有心機教我。慢慢我就放鬆左,我幻想佢就喺我面前,我除左佢條褲嚟含佢細佬,我塞左隻手指落自己個口度,不停發出啲聲,就好似真係含緊佢碌野甘,我一路含,師兄就不斷話好舒服,含深啲,我Feel到自己開始濕,我已經代入左幻想空間,我不停甘講,你好大呀,好粗,我好想要呀。跟住師兄叫我幻想佢宜家錫緊我個胸,再慢慢錫落去,我引唔住已經插左隻手指去自己小穴,慢慢抽插,感覺上就好似有個男人喺度插緊我甘。我忍唔住叫出聲,大力啲呀,我要呀,嗯嗯嗯,好粗呀,好大,我好鍾意。電話另一旁既師兄呼吸急速,不停話,好爽呀,好正,你好緊呀。我聽到就更加落力,叫師兄大大力甘插我,我要~~ 跟住我同師兄講我要轉狗仔式,我伏喺床度,抬高patpat,不停甘捽自己下面,一邊係甘呻淫,呀~~呀~嗯嗯~ 好正呀,大力啲插我呀。師兄話佢就嚟喇,問我要射去邊,我緊係話內射我喇~~再過左2分鐘我話我唔得喇,要高潮喇,師兄話我都嚟喇,跟住我地同時到左高潮~~~ 我諗我足足分幾鐘先平伏到,嗰種感覺真係好正,比起平時自己嚟仲要正1000倍。自此我就愛上左 phone sex 。
好喇,一路打一路諗返起,我宜家都濕曬喇,要自己解決下先 😝😝

引用:
原帖由 stair123 於 2017-6-29 01:12 AM 發表 查看引用來源
支持師妹
多謝師兄~~ 小妹第一次打,打得好差,唔好見怪 😆😆😆

引用:
原帖由 hoyuiris 於 2017-6-29 01:14 AM 發表 查看引用來源

多謝師兄~~ 小妹第一次打,打得好差,唔好見怪 😆😆😆
吾差ㄚ。好真

Phonesex 就係要滿足你平時得唔到嘅幻想....等你玩熟咗再可以加多啲情節落去, 到時會滿足多啲

引用:
原帖由 hoyuiris 於 2017-6-29 01:05 發表 查看引用來源
肥妹仔第一次出po,寫得唔好既話,希望師兄們唔好介意。

話說小妹三月同男友分左手,本身我都唔覺得自己係特別鍾意做愛既女仔,直到近兩個月開始覺得身體上有啲空虛。我又比較細膽,唔會隨便同第二啲男 ...
PHONESEX其實好好玩,有個人陪人自己去做一啲平時做唔到GE事.又可以滿足到自己,有時真係舒服過真係SEX

睇黎師妹經驗唔多喎

好想同師妹搞一劑

引用:
原帖由 sixdog 於 2017-6-29 01:27 AM 發表 查看引用來源

吾差ㄚ。好真
多謝~~ 😜

引用:
原帖由 陽光魅 於 2017-6-29 01:30 AM 發表 查看引用來源
Phonesex 就係要滿足你平時得唔到嘅幻想....等你玩熟咗再可以加多啲情節落去, 到時會滿足多啲
係~~嗰種幻想既感覺係好唔同 😝😝

引用:
原帖由 wingosky 於 2017-6-29 01:37 AM 發表 查看引用來源

PHONESEX其實好好玩,有個人陪人自己去做一啲平時做唔到GE事.又可以滿足到自己,有時真係舒服過真係SEX
係呀係呀~~~我就係覺得甘呀 😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆