上一頁下一頁
發新話題

按摩師生涯3...我返黎嗱...更新p3,4,#58#81

收藏  |  訂閱
104  30.5k

按摩師生涯3...我返黎嗱...更新p3,4,#58#81

按摩師生涯...返黎嗱
好耐冇見...仲記得我嘛?

呢位16號係第一個pm我既...初初佢用試探口吻去試探我係咪真按摩師定摸蝦師...之後係wechat傾左一排...16號開始信任我...其實唔怪得16號去試探我...因佢話呢度好多假按摩師...100蚊又有或免費都有...只求出來摸蝦為樂...直到上星期尾佢終於約實我今朝...到達酒店閒談幾句...之後開始同佢待浴...待浴其間幫佢洗全身...之後佢突然捉住小eric...我話咁快就捉住嗱?之後沖完涼...正式做我既工作...第一下用指力推師姐膊位...師姐即時話好正好夠力到位...之後到手...再做到背...第一下按落腰位...一按落去...師姐又話好正...一路做背...師姐問我...你真係學過架??我話以前學過一次...之後就正式上場啦…到按pat...再按腳...之後我問師姐今次你揾左按摩師定摸蝦師...師姐話按摩師...之後開始推油...首先用D熱油慢慢掃師姐patpat...等佢放鬆...之後用熱油由股隙慢慢流落去妹妹再掃...師姐開始頂唔順...個patpat係度典下典下...之後不停從愎以上動作...我知師姐已經進入狀態...開始用手捽佢粒豆豆...師姐開始呻吟...之後轉身不停刺激粒豆豆...另一隻手掃佢linlin...師姐越來越high...之後開始以69型式,開始錫佢粒豆...錫錫下師姐突然含住小eric...之後我轉身...師姐不停上下吞吐小eric...到咁上下時間...我問師姐要唔要?(之前未講定會做埋)師姐話要...我又百厭問師姐要咩...師姐話要你吊我...之後上套...師姐已經騎上來...一野入晒...師姐不停前後搖...丫...丫...丫...好頂呀...丫丫..好舒服丫...好耐未試過咁頂嗱...小eric都感覺到好入...我久唔久打下師姐patpat...又揸下佢對波...師姐不停丫...你條野好粗呀...我望一望師姐反晒白眼...師姐再落力騎...佢D水已經流到我D毛都濕埋...之後換男上...下下大大力啪落去...師姐又叫好入丫...丫...好舒服呀...我要呀...之後半邊燒鵝肶...師姐又返白眼...之後換狗仔...捉住師姐大大力入佢...啪啪聲...同時不停打佢patpat...之後我地落床對住塊鏡玩推車...係鏡中見師姐對波不停跟我節奏前後搖...師姐不停大聲呻呤...推多一陣...我都想射...我就快射嗱...射係邊呀?口好唔好?師姐話射啦射啦射入我口度...師姐即刻跪低接住...當射完仲含下個頭...我打晒冷震...之後沖涼再攬住師姐傾下計...師姐話岩岩來左幾次...好正...好耐未試過咁頂...其實餘下時間不多...師姐隻手又百厭係度掃小eric...好快又硬返...師姐見到又落去含小eric...因為時間得返好小..我問師姐係咪想要...師姐話想要...之後上套又騎上來...第二q唔多講嗱...走左之後師姐wechat我...話鬆晒好舒服...在這多謝師姐你揾我...同肯定左我係真按摩師...你比我90分...我實在太開心嗱...多謝你

引用:
原帖由 ERIC2015BB 於 2017-5-22 03:11 PM 發表 查看引用來源
按摩師生涯...返黎嗱
好耐冇見...仲記得我嘛?

呢位16號係第一個pm我既...初初佢用試探口吻去試探我係咪真按摩師定摸蝦師...之後係wechat傾左一排...16號開始信任我...其實唔怪得16號 ...
真正按摩師

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-5-22 03:23 PM 發表 查看引用來源

真正按摩師
好耐冇見.記得我嘛?

support your experience, thank you your share

引用:
原帖由 kensen 於 2017-5-22 03:44 PM 發表 查看引用來源
support your experience, thank you your share
你以前都好似有留過言

按摩師呢d工作好多男人羨慕

引用:
原帖由 ERIC2015BB 於 2017-5-22 03:36 PM 發表 查看引用來源

好耐冇見.記得我嘛?
見到你post即留言,例撐你㗎:你去了做生意,冇再兼職按摩😊

令人艷羨的按摩師

師兄真好彩,我都識少少但可惜無對像XD

好耐無見師兄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆