老婆令我好唔開心(男人四十)

收藏  |  訂閱
11  2.9k

老婆令我好唔開心(男人四十)

我哋結婚十年,但是性生活特別少,連最基本叫她分開雙腿,她都話唔安全,其他招式跟本想都無想,想同他做又多多理由推我,所以我根本提唔起精神同他性愛,一年一次都無,就算有都是草草了事,我真係好唔開心,真係想出去揾第二人D女人好過,大家如果有我咁情形,你哋會點做,不過我真你超唔開心

其實好明顯已經....頂帽

引用:
原帖由 bennyka 於 2013-7-7 11:47 PM 發表 查看引用來源
我哋結婚十年,但是性生活特別少,連最基本叫她分開雙腿,她都話唔安全,其他招式跟本想都無想,想同他做又多多理由推我,所以我根本提唔起精神同他性愛,一年一次都無,就算有都是草草了事,我真係好唔開心, ...
10年,甘點呀數埋都過吾到3位數字
       :smile_o02:    :smile_o02:     :smile_o02:
我星期六同行山C9執左3劑=over你3年波
佢係吾係有第3者         :smile_41::smile_41::smile_41:

你老婆可能已經食飽左!回家又點會食得落你嗰條仔仔

你地唔好嚇呢位師兄啦, :smile_19: :smile_19:
又未必ge, 有D人係無性需要.....
其實你老婆以前有無發生過一D事, 令佢厭倦性 ?

不如大家傾下

引用:
原帖由 6Inch 於 2013-7-9 12:32 AM 發表 查看引用來源
你地唔好嚇呢位師兄啦, :smile_19: :smile_19:
又未必ge, 有D人係無性需要.....
其實你老婆以前有無發生過一D事, 令佢厭倦性 ?

不如大家傾下
認同,大把石女:smile_45:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-9 12:38 AM 發表 查看引用來源
認同,大把石女:smile_45:
最怕係被性侵過, 而老公因性而發對方脾氣......
後果......

樓主同老婆傾下好D

引用:
原帖由 bennyka 於 2013-7-7 11:47 PM 發表 查看引用來源
我哋結婚十年,但是性生活特別少,連最基本叫她分開雙腿,她都話唔安全,其他招式跟本想都無想,想同他做又多多理由推我,所以我根本提唔起精神同他性愛,一年一次都無,就算有都是草草了事,我真係好唔開心, ...
超,你老婆唔攪,咁你咪自己去玩囉!
有幾大不了?:smile_o01:

嘩,一年一次台慶咩。
我同男友一個月十次都係緊緊夠咋
你好好地同佢傾下啦,兩公婆靈慾同樣重要,冇梗樣都唔可以到老,一定要搞掂佢,你去揾第2個係消極做法,你估話揾就揾?

當初為何要結婚?一係落安眠藥搞搞佢!

前往最後回覆