doggy style 點樣避免不雅聲音?

收藏  |  訂閱
13  3.5k

doggy style 點樣避免不雅聲音?

個人中意doggy style,但gf話e個style會入氣,所以完事後都會排氣發出類似“屁”嘅聲音,
所以E家佢都唔願意俾我咁做,但我覺得惟有E個style先至可以令我得到最大嘅滿足,如何是好?

引用:
原帖由 cluse 於 2013-6-21 09:01 AM 發表 查看引用來源
個人中意doggy style,但gf話e個style會入氣,所以完事後都會排氣發出類似“屁”嘅聲音,
所以E家佢都唔願意俾我咁做,但我覺得惟有E個style先至可以令我得到最大嘅滿足,如何是好?
如果係自己屋企做, 多數都會開住d音樂或者戲...
遮一遮d 聲廢事其他人聽到嘛

如果出出面呢, 好似去渡假屋咁,
會做得放好多... 有聲都唔係好理啦!
佢仲會專登插大力d 添 :smile_13:
大家都好high, 根本唔會留意呢d 聲

我地覺得呢D聲好得意
有時仲特登整大聲D

其他招式都可以做到呢個效果

引用:
原帖由 knighthuge 於 2013-7-1 02:39 PM 發表 查看引用來源
我地覺得呢D聲好得意
有時仲特登整大聲D

其他招式都可以做到呢個效果
甘有無妺妺D清香味帶出來:smile_47:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-7-1 02:54 PM 發表 查看引用來源

甘有無妺妺D清香味帶出來:smile_47:
要你失望了,除左BACK DOOR,其他係得聲冇味架

引用:
原帖由 knighthuge 於 2013-7-1 05:21 PM 發表 查看引用來源
要你失望了,除左BACK DOOR,其他係得聲冇味架
吾係有西味咩,:smile_30:

鮑魚味同菊花味係唔架:smile_42:

引用:
原帖由 knighthuge 於 2013-7-1 09:04 PM 發表 查看引用來源
鮑魚味同菊花味係唔架:smile_42:
洗乾淨,鯨乾水,浣埋腸先食,甘就吾怕:smile_o12:
原汁鮑魚味同菊花味:smile_o02:

引用:
原帖由 cluse 於 2013-6-21 09:01 AM 發表 查看引用來源
入西唔入肛便O.K.!:smile_o01:

引用:
唔好做
:smile_o01:

前往最後回覆