上一頁下一頁
發新話題

◕‿◕。師兄講多D 啪啪嘅技巧, 點先令到你舒服到暈又正到震?!😁

收藏  |  訂閱
2.0k  28.9k

引用:
原帖由 失常少女A 於 2019-10-4 11:36 PM 發表 查看引用來源
今晚全城無車喎....有無人可提供gogovan. 的士. Uber 呀..附加費無問題...港9新界好多同事無車返屋企..hahaha.包括我
最後80蚊小巴呀?

引用:
原帖由 失常少女A 於 2019-10-5 11:33 AM 發表 查看引用來源
走咩寶???
冇得送你番屋企囉 你咁正:122:

引用:
原帖由 ha_pi 於 2019-10-5 11:36 AM 發表 查看引用來源  最後80蚊小巴呀?
200蚊附加費再加車費返元朗..無人肯入

引用:
原帖由 7125aiho 於 2019-10-5 11:41 AM 發表 查看引用來源 冇得送你番屋企囉 你咁正:122:
我好正....hahahaha...噴飯

引用:
原帖由 失常少女A 於 2019-10-5 01:51 PM 發表 查看引用來源

200蚊附加費再加車費返元朗..無人肯入
都係,好似成個氣氛都唔好, 到最後點返屋企?

下次不如去朋友到瞓或者租酒店(而家都好平)

哈哈哈...拍片自己黎啦...... 一係買腳架自己set 機..... 叫我睇住你地搞...我會怕醜

附件

引用:
原帖由 失常少女A 於 2019-10-5 01:52 PM 發表 查看引用來源
我好正....hahahaha...噴飯
正呀 正到有人搵你拍片 :071::071:

這一個,我有可能懷疑係方話…嘻嘻 quote]原帖由 失常少女A 於 5/10/2019 ~01:57 發表 查看引用來源  無喎, 真可憐呀..... [/quote]

引用:
原帖由 偉偉仔仔 於 2019-10-5 01:59 PM 發表 查看引用來源  

都係,好似成個氣氛都唔好, 到最後點返屋企?
下次不如去朋友到瞓或者租酒店(而家都好平)
我朋友就費事煩佢哋啦....人哋兩公婆....租酒店琴晚應該要比附加費

引用:
原帖由 7125aiho 於 2019-10-5 02:06 PM 發表 查看引用來源 正呀 正到有人搵你拍片 :071::071:
睇清楚啦...係叫我幫佢哋拍呀....拍拍吓比人啪埋都似呀...hahaa

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆