上一頁下一頁
發新話題

◕‿◕。師兄講多D 啪啪嘅技巧, 點先令到你舒服到暈又正到震?!😁

收藏  |  訂閱
2.0k  28.7k

大大力……推一推……少女先😁早晨😉

好熱鬧喎~😁😁😁

推爆佢..........!

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-18 09:53 發表 查看引用來源
有幾鋼呀......
硬到呢。。。。。。。。😏😏

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-17 23:37 發表 查看引用來源
但係我要騎馬馬....🤤🤤🤤
有得睇你騎馬就好啦...

今晚好好訓~~頭先都頂唔順搭車訓過龍.....😋😋 好好嘅生日禮物,下次要好好騎馬馬....
你地d師兄講多D 啪啪嘅技巧, 點先令到你舒服到暈又正到震?!😁☺學以自用

附件

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-18 21:27 發表 查看引用來源
今晚好好訓~~頭先都頂唔順搭車訓過龍.....😋😋 好好嘅生日禮物,下次要好好騎馬馬....
你地d師兄講多D 啪啪嘅技巧, 點先令到你舒服到暈又正到震?!😁☺學以自用 ...
胸口生粒粒,要多騎馬,降降火了🤭

引用:
原帖由 失常少女 於 2020-3-18 21:27 發表 查看引用來源
你地d師兄講多D 啪啪嘅技巧, 點先令到你舒服到暈又正到震?!😁☺學以自用 ...
失常師姐,生日快樂!!

引用:
每個男人都吾同,我覺得條女望住我口爆射完啜鸠頭系最正

引用:
原帖由 花尾仔 於 2020-3-19 07:20 發表 查看引用來源
每個男人都吾同,我覺得條女望住我口爆射完啜鸠頭系最正
呢個我都有做, 黃金十秒....但佢話無咩.... 總之含,啜,奶, 搞到軟晒我先放口

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆