上一頁下一頁
發新話題

◕‿◕。師兄講多D 啪啪嘅技巧, 點先令到你舒服到暈又正到震?!😁

收藏  |  訂閱
2.0k  29.1k

:cool: 事實...
我個人諗野同講野都好低能,唔中意就好直咁講左先算,或者鬧晒出黎先,唔識圓滑用其他野去同人講野。覺得件事未解決,唔想唔知原因死得不明不白,就死纏人比個答覆我~~寧願你鬧我好過無聲抗議對我~~

引用:
原帖由 失常少女A 於 2020-1-13 10:38 PM 發表 查看引用來源  哎呀, 當年我屋企人都買左幾盒返屋企,結果焗到熟晒, 放落雪櫃第2日唔要得LU~
上落飛機我就見熟左 家人食左一個 第二日再食多個 好彩未爛

引用:
原帖由 失常少女A 於 2020-1-13 10:39 PM 發表 查看引用來源  WHY nei?
冷清左啲掛

引用:
原帖由 失常少女A 於 2020-1-14 08:31 PM 發表 查看引用來源 點解我咁唔成熟嘅....?

點解我思想同講野都咁唔成熟嘅....?

我又真係個人好執著,死唔斷氣,死纏爛打....:096:
堅持係一種好事 但過分執著都唔係好

性格既野。天生係咁
引用:
原帖由 失常少女A 於 2020-1-14 11:23 PM 發表 查看引用來源 :cool: 事實... 我個人諗野同講野都好低能,唔中意就好直咁講左先算,或者鬧晒出黎先,唔識圓滑用其他野去同人講野。覺得件事未解決,唔想唔知原因死得不明不白,就死纏人比個答覆我~~寧願你鬧我好過無聲抗議對我~~ ...

引用:
原帖由 ha_pi 於 2020-1-15 11:15 AM 發表 查看引用來源 上落飛機我就見熟左 家人食左一個 第二日再食多個 好彩未爛
正呀,不過我係一買即食

引用:
原帖由 mui1892 於 2020-1-15 12:06 PM 發表 查看引用來源  
正呀,不過我係一買即食
我都有即食 再買兩個

引用:
原帖由 失常少女A 於 2020-1-14 11:23 PM 發表 查看引用來源 :cool: 事實... 我個人諗野同講野都好低能,唔中意就好直咁講左先算,或者鬧晒出黎先,唔識圓滑用其他野去同人講野。覺得件事未解決,唔想唔知原因死得不明不白,就死纏人比個答覆我~~寧願你鬧我好過無聲抗議對我~~ ...
你講你個男神?😳 男人總係會拖拖拉拉,唔會甘易斷,因為等適當嘅時間就會撩下你,有無西西屌下,唔比答覆你係唔想無左一個想屌你既機會🤷🏻‍♀️

引用:
原帖由 晞文 於 2020-1-15 01:11 PM 發表 查看引用來源
你講你個男神?😳 男人總係會拖拖拉拉,唔會甘易斷,因為等適當嘅時間就會撩下你,有無西西屌下,唔比答覆你係唔想無左一個想屌你既機會🤷🏻‍♀️ ...
而家係另外一樣嘢....話說有個師兄黎咗我鋪裝我兼食嘢...當時我忙到7彩都無睇到佢...佢send msg 比我問我做咩唔望佢...我又電話無跟身無睇佢msg..咁當我夜啲得閒時..我覆佢佢問我見唔見到佢...我話我好忙..見唔到喎...佢就話咁由佢...到第二日..見佢乜都無講.咁我就話如果我嚇親佢可以隨時del 我嘅... 咁佢又再問我乜真係見唔到佢咩..我話真係見唔到....佢又再話我同佢有眼神接觸...咁我話吓...如果係嘅即係我唔記得咩樣啦...我都話我在明..你哋在暗... Icon 又無相..咁佢無再出聲...咁我話我樣衰嚇親覺得唔啱就block 咗我啦....點知佢乜都唔講就block 咗我。😌😌我係執著啲...如果係唔啱係嚇親..點解成日追問我見唔見到佢啵...啲男人通常覺得唔啱就會即時話唔啱就即block... 所以呢幾次uwant pm 佢佢都唔覆...直頭del 埋msg....我覺得好怪....啱唔啱都好....只係回一句啫....而家都唔知係嬲定係真係嚇親佢....😌😌😌所以我唔成熟....一啲問題都要死纏爛打去要人比答案.

引用:
原帖由 晞文 於 2020-1-15 01:11 PM 發表 查看引用來源
你講你個男神?😳 男人總係會拖拖拉拉,唔會甘易斷,因為等適當嘅時間就會撩下你,有無西西屌下,唔比答覆你係唔想無左一個想屌你既機會🤷🏻‍♀️ ...
男神大把貨喺手啦...多我一個唔多....少我一個唔少....我又唔好吊嘅~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆