上一頁下一頁
發新話題

開始

收藏  |  訂閱
140  14.5k

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-8-27 09:47 PM 發表 查看引用來源
好多人都想知鑲左珠既有乜特別,又會有乜感覺,係咪會特別興奮,抑或感覺特別唔同。咁結局應該要咁多位失望,因為無投入到入去既我根本無乜感覺,對於過程亦無乜特別深刻記憶。

只記得一路都係男上女下,過程中佢 ...
當時係感覺主宰咗你嘅理智,思想和身體,也不必深究....

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-8-27 08:42 PM 發表 查看引用來源

唔開心既時候就係想麻木一下,又唔係報復或自傷自虐既
推推:smile_40:
之前唔知點解留唔到言,依家又可以留番言了。
身子好返未呀,take care:smile_38:

引用:
原帖由 degree06 於 2017-8-30 03:28 AM 發表 查看引用來源
推推:smile_40:
之前唔知點解留唔到言,依家又可以留番言了。
身子好返未呀,take care:smile_38:
俾admin 封左 哈哈

都好奇怪,又要去人屋企,又唔enjoy,唔enjoy可以唔做啫:smile_13:

引用:
原帖由 士刁別 於 2017-8-30 07:55 AM 發表 查看引用來源
都好奇怪,又要去人屋企,又唔enjoy,唔enjoy可以唔做啫:smile_13:
哈哈 當時就係好百痴咁覺得咁做心理平衡啲

咁而家俾多一次機會你,
你會揀唔做,定係嘗試投入去做呢?
引用:
原帖由 siutoto 於 2017-8-30 08:44 AM 發表 查看引用來源

哈哈 當時就係好百痴咁覺得咁做心理平衡啲

引用:
原帖由 士刁別 於 2017-8-30 08:46 AM 發表 查看引用來源
咁而家俾多一次機會你,
你會揀唔做,定係嘗試投入去做呢?

唔做

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-8-30 08:49 AM 發表 查看引用來源

唔做
可惜無得俾多次機會,做咗就做咗:smile_39:

可一不可再啦

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-8-27 03:46 PM 發表 查看引用來源
打風,無聊,周圍㩒,意外發現了未知既真相,雖然事過境遷,少了當年會既心痛,但多了一份失望,亦覺麻木。

LIFE IS A GAME
JUST ENJOY IT
DONT BE SERIOUS

認真就輸了

可惜學不乖,每次都提醒自己 ...
型!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆