上一頁下一頁
發新話題

點解同男友曳曳可以無高潮

收藏  |  訂閱
164  14.3k

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-18 12:25 PM 發表 查看引用來源

佢有睇開架 以前都有同ex搞過 但同我搞 我真係爽唔到 我有擔心係米因爲以前有diy習慣搞到變得唔敏感啦
爽唔到係佢太快?定入左無感覺?如果擔心試下忍一忍手,餓自己幾日,再同佢做。。。睇下效果如何

係佢問題啦。。都唔識互相幫忙。。好似淨係想自己爽咁。。我反而中意搞到對手濕晒好投入先入去。。我中意啜豆豆加卒鮑邊

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-18 12:21 PM 發表 查看引用來源

你地多數係幫女人爽左先,先到自己射?定點架?
通常我會放好多時間係前戲,咁前戲玩得足,其實都滿足左一半有多,到再插入咁就可以大家差唔多時間一齊到

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-18 12:18 PM 發表 查看引用來源

其實我都覺得佢好自私,佢應該知我未到,未爽到,但自己射完就去瞓。唉。佢可能以為我無乜經驗,唔知乜叫高潮😡
又想問下你。。。你diy次數有幾多

引用:
原帖由 無聊傻佬 於 2017-7-18 12:10 PM 發表 查看引用來源
好似係~~~佢未到你敏感位,可能你敏感位好入或在子宮頂,即係另一說法....佢唔夠長同粗去深入:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
都頂既,同埋feel到好急,但就高潮唔到,唉!

引用:
原帖由 lovegary123 於 2017-7-18 12:39 PM 發表 查看引用來源

爽唔到係佢太快?定入左無感覺?如果擔心試下忍一忍手,餓自己幾日,再同佢做。。。睇下效果如何
入左又真係無乜感覺 。其實我同佢已經唔係成日做,我都已經少左diy,但一同佢搞,個效果一樣,我都係爽唔到,無一次係高潮,所以我先擔心。

引用:
原帖由 lovegary123 於 2017-7-18 12:43 PM 發表 查看引用來源
通常我會放好多時間係前戲,咁前戲玩得足,其實都滿足左一半有多,到再插入咁就可以大家差唔多時間一齊到
前戲好少,所以我都唔投入,同埋有時我會好緊張,唔識放鬆咁。

引用:
原帖由 lovegary123 於 2017-7-18 12:44 PM 發表 查看引用來源

又想問下你。。。你diy次數有幾多
一個月有三至四次diy。會唔會太密?

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-18 12:53 PM 發表 查看引用來源

都頂既,同埋feel到好急,但就高潮唔到,唉!
feel 到好急就係高潮先兆,只要繼續吾好停或者再快插就會到高潮

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-18 12:58 發表 查看引用來源

一個月有三至四次diy。會唔會太密?
咁DlY有無高潮呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆