上一頁下一頁
發新話題

點解同男友曳曳可以無高潮

收藏  |  訂閱
164  14.3k

其實...佢似係只有經驗但冇技術冇理你感受自己爽完就算
呢D要同對方傾下會好D

好似係~~~佢未到你敏感位,可能你敏感位好入或在子宮頂,即係另一說法....佢唔夠長同粗去深入:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ctboy 於 2017-7-18 02:40 AM 發表 查看引用來源

試下搵D情趣玩下,刺激D場合大家都high
無㗎,次次搞都係佢屋企,佢屋企又有人,又唔可以太激。

引用:
原帖由 不可能遇見的人 於 2017-7-18 02:55 AM 發表 查看引用來源
其實應該同男朋友傾下,照你講�情況佢有啲自私!
其實我都覺得佢好自私,佢應該知我未到,未爽到,但自己射完就去瞓。唉。佢可能以為我無乜經驗,唔知乜叫高潮😡

引用:
原帖由 笠水小西瓜 於 2017-7-18 03:23 AM 發表 查看引用來源

我都覺...可能佢前戲做得唔太夠..
夾硬入
一般前戲要幾耐嫁?我得十分鐘咋,搞又得十分鐘,二十分鐘就扑完。

引用:
原帖由 vanbrowser 於 2017-7-18 05:45 AM 發表 查看引用來源
你男朋友好鳩自私,點可以唔顧對手感受,同叫雞發洩有乜分別。
你地多數係幫女人爽左先,先到自己射?定點架?

引用:
原帖由 stair123 於 2017-7-18 06:36 AM 發表 查看引用來源
其實幫人乃西……系一定要乃到人成身抽搐……缩埋哂……個西不斷收缩先叫合格……同埋啱啱女性高潮完……陰道收窄左……雖然好濕……但隔一兩分鐘男才插入比較好……客觀來說……你男友無乜 ...
咁佢真係奶得唔合格,我完全感受唔到呢d刺激

引用:
原帖由 Estherfok 於 2017-7-18 09:10 AM 發表 查看引用來源

師妹妳主動D,佢硬晒就用口幫佢吹下
其實我已經好主動,我有用口吹好耐,佢亦有讚過我含得好叻搞到佢勁想射,但相反,佢無乜點幫返我

引用:
原帖由 如果我變成回憶 於 2017-7-18 09:59 AM 發表 查看引用來源

技巧 問題
我條女 反而 俾我 整到 幾次高潮
叫你條仔上多d 鹹網 自然識d 情趣嘢
佢有睇開架 以前都有同ex搞過 但同我搞 我真係爽唔到 我有擔心係米因爲以前有diy習慣搞到變得唔敏感啦

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-18 12:19 PM 發表 查看引用來源

一般前戲要幾耐嫁?我得十分鐘咋,搞又得十分鐘,二十分鐘就扑完。
20分鐘唔係問題,問題係大家有交流,放鬆,享受

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆