上一頁下一頁
發新話題

幫男仔口爆o既問題

收藏  |  訂閱
57  11.0k

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-1 11:44 發表 查看引用來源

問得出口就梗係無問題先問啦 :smile_45:

即係我覺得做人要公平d ....
如果話係因為d 精, 咁男仔幫女仔口交時一樣食唔少妹妹入面d 液體

所以拒絕幫男人含, 理論上係講唔通囉
一係就含住用咀仔chok, 小弟弟全程都在咀入面直到射為止, 但唔需要含的. 因為我個人都覺得D精:smile_39:

引用:
原帖由 的奇 於 2013-7-1 09:30 PM 發表 查看引用來源

一係就含住用咀仔chok, 小弟弟全程都在咀入面直到射為止, 但唔需要含的. 因為我個人都覺得D精:smile_39:
1. 含住用咀仔chok2. 小弟弟全程都在咀入面
3. 但唔需要含的
師兄你究竟想表達乜? :smile_41:

引用:
原帖由 knighthuge 於 2013-7-1 02:17 PM 發表 查看引用來源
其實仲有第三種
就係插到差唔多爆的時候抽出,再插返入口度,嘭蕉~~~
吞埋,攬攬收工
呢個做得太多了...
不過我又唔係差唔多爆時先要佢抽出驚趕唔切嘛! :smile_30:所以係插到一半, 但佢仲未有想射感覺時就停止, 跟住改用口含, 直到佢射o左, 再吞埋囉~~
咁樣安全d, 男仔又舒服d,
因為就快射得果時你總唔想呢個時候停o左刺激嘛....
男友舒服, 小女自己辛苦d 唔緊要 :smile_40:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-14 10:19 AM 發表 查看引用來源
據小妾所知呢... 口爆不外乎幾個方法,
一係就含住用咀仔chok, 小弟弟全程都在咀入面直到射為止, 之後吞o左佢d 精液;一係就都係用咀仔chok, 但係臨射之前吐返出o黎, 張開口俾佢射o係舌頭上面先吞;
再唔係就出返o黎射 ...
鯉魚咀攪定男仔:smile_o01:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-2 06:08 發表 查看引用來源

1. 含住用咀仔chok2. 小弟弟全程都在咀入面
3. 但唔需要含的
師兄你究竟想表達乜? :smile_41:
Sorry, 原來我打錯字. 我想打個吞字. 只要含住, 氣氛又好, 含到射係口然後吐返出黎已經好正.

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-2 06:17 發表 查看引用來源

呢個做得太多了...
不過我又唔係差唔多爆時先要佢抽出驚趕唔切嘛! :smile_30:所以係插到一半, 但佢仲未有想射感覺時就停止, 跟住改用口含, 直到佢射o左, 再吞埋囉~~
咁樣安全d, 男仔又舒服d,
因為就快射得果時你 ...
你做女朋友就正... :smile_39:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-6-14 10:19 AM 發表 查看引用來源
據小妾所知呢... 口爆不外乎幾個方法,
一係就含住用咀仔chok, 小弟弟全程都在咀入面直到射為止, 之後吞o左佢d 精液;一係就都係用咀仔chok, 但係臨射之前吐返出o黎, 張開口俾佢射o係舌頭上面先吞;
再唔係就出返o黎射 ...
妳d只係推理!我老土,未試過小弟弟全程都在咀入面,之後射!因某些原因冇西屌,個女生又想滿足小弟既小弟弟,佢就一定要手口並用!最後小弟高呼:〝唉呀!唉呀!〞而個女生又感受到條野要爆了,就會把握時機,放個9頭入口,等佢有入西既感覺-------口爆!

引用:
原帖由 漁夫 於 2013-7-2 11:17 AM 發表 查看引用來源

鯉魚咀攪定男仔:smile_o01:
鯉魚咀係咪即係啞唇好大果d? :smile_41:我男人話唔好睇喎, 人地喜歡薄薄果種, sexy d :smile_o05:

引用:
原帖由 的奇 於 2013-7-2 09:10 PM 發表 查看引用來源

Sorry, 原來我打錯字. 我想打個吞字. 只要含住, 氣氛又好, 含到射係口然後吐返出黎已經好正.
男仔唔係都覺得女人肯吞佢d 精, 會覺得個征服感強d 咩?
小女自己認為有陣都唔好聞o既氣味... 但係都同佢吞晒落肚有種接受晒對方全部o既感覺,
同埋自己係 100%屬於佢o既咁... 會close 好多 :smile_o05:
比插我妹妹仲親密o架!

引用:
原帖由 咸濕靚仔 於 2013-7-3 01:53 AM 發表 查看引用來源

妳d只係推理!我老土,未試過小弟弟全程都在咀入面,之後射!因某些原因冇西屌,個女生又想滿足小弟既小弟弟,佢就一定要手口並用!最後小弟高呼:〝唉呀!唉呀!〞而個女生又感受到條野要爆了,就會把握時機,放 ...
你講得完全正確 :smile_o12:
小女喜歡咁做就係想俾佢果種類似唔帶套射落我度o既感覺 :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆