上一頁下一頁
發新話題

成日都想,但男友太忙。

收藏  |  訂閱
339  25.7k

引用:
原帖由 QQ_ball 於 2017-7-14 05:58 PM 發表 查看引用來源
男友唔知我咁大食 :p
如果佢唔鍾意自己另一半咁淫咁玩得,就真係唔識貨了:smile_34:
我以前都好鍾意刺激,成日同SP 打野戰,我記得有次係夏天剛剛入黑去左個算近市區的沙灘,個沙灘基本上無人,係好間中有人行過,我地一齊落左海游水,因我無帶泳褲,就全祼係海度游,而我sp就係著三點式。
游左一陣佢就手多多玩我支肉腸,攪到我硬晒我說拉開左佢條小褲仔係海份面抽插佢,一有人經過我地就停一停,啲人走左就繼續,之後有兩個阿叔走過黎游夜水,我地係海的係另一邊繼續,之前沖偷偷地走左去沖身處繼續插。
其實我同sp 仲有好多地方都玩過,k房,山徑,後樓梯,巴士,公園,平台,樓層大堂,可惜依家無人同我玩了,所以有興趣可以交流一下:smile_15:

我bf 都好忙
但我會得閒send d 相引佢 kakaak

引用:
原帖由 QQ_ball 於 2017-7-14 01:48 PM 發表 查看引用來源
唔知點解,一無人喺屋企就好想...
但男友又太忙,只可自己...
好明白你既感受:smile_o06:
我同男友都係同屋企人住又唔係自己一間房
要等到屋企冇人先有機會:')
加上大家都要返工,放假都未必夾到時間一齊:smile_39:

引用:
原帖由 babypig0029 於 2017-8-18 01:57 AM 發表 查看引用來源

加上大家都要返工,放假都未必夾到時間一齊:smile_39:
唔出去爆房?

we chat??

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-8-16 11:13 PM 發表 查看引用來源
我bf 都好忙
但我會得閒send d 相引佢 kakaak
好似好多男友都好忙咁嘅?
我唔忙架,哈哈

引用:
原帖由 babypig0029 於 2017-8-18 01:57 AM 發表 查看引用來源

咁難夾,去爆房大戰300回呀嘛,呢d錢唔慳得

引用:
原帖由 野涼 於 2017-8-18 01:18 PM 發表 查看引用來源

唔出去爆房?
大家時間難夾到,我放得夜佢要早訓

引用:
原帖由 BlueBrick 於 2017-8-18 06:11 PM 發表 查看引用來源

咁難夾,去爆房大戰300回呀嘛,呢d錢唔慳得
都要夾到時間先得。。。

引用:
原帖由 babypig0029 於 2017-8-18 08:22 PM 發表 查看引用來源

都要夾到時間先得。。。
時間真係好珍貴...
有地方又無時間,有時間又會無地方...時機唔岩就...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆