上一頁下一頁
發新話題

開始

收藏  |  訂閱
140  14.5k

師妹你好,
拜讀完你既文章,令人感到你心底裏的空虛及無奈。
亦都俾我覺得師妹你既率性,由其係由做前既唔理智,到做後變回冷静。

師妹你找尋了這麼久,找到了嗎?

引用:
原帖由 maninhole 於 2017-10-15 06:05 AM 發表 查看引用來源
師妹你好,
拜讀完你既文章,令人感到你心底裏的空虛及無奈。
亦都俾我覺得師妹你既率性,由其係由做前既唔理智,到做後變回冷静。

師妹你找尋了這麼久,找到了嗎?
曾經以為找到了

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-8-27 03:46 PM 發表 查看引用來源
打風,無聊,周圍㩒,意外發現了未知既真相,雖然事過境遷,少了當年會既心痛,但多了一份失望,亦覺麻木。

LIFE IS A GAME
JUST ENJOY IT
DONT BE SERIOUS

認真就輸了

可惜學不乖,每次都提醒自己 ...
樓主妳好..想問一下...頭像相係咪有隻手..摷緊嘢....

俗語話,試過一次就會有第二次。

對於每次收工返到屋企,打開門,黑漆漆一片既感覺實在太討厭,開始習慣了一回家便把電視開著,把燈都開了,一直把玩電話到不自覺睡著後就完結了一天。

每天重覆又重覆,腳步漸漸沉重,就算全屋有著吵鬧的電視聲,也有把家照亮的燈也好,都變得不想回家。有聚會便會去,把身體弄到最累才願意打開那一扇大門。有點了解到會把自己弄慘的人的感覺,只有這樣感覺才有少少轉移,雖然好多人會覺得不值,但其實對於本人來說,這種慘也不及原有的心情來得痛。

但聚會又怎會每天也有,開始應邀外出,總之就是想把時間殺掉,而對象嘛,對,全部都是網上認識的,都是第一次見的,而且都明瞭對方有咩諗法。

引用:
原帖由 醉爆 於 2017-10-15 01:17 PM 發表 查看引用來源

樓主妳好..想問一下...頭像相係咪有隻手..摷緊嘢....
哈哈放左係度無動作

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-10-15 01:23 PM 發表 查看引用來源

哈哈放左係度無動作
咁請問隻手係妳本人嗎.....

樓主妳好....

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-10-15 01:06 PM 發表 查看引用來源

曾經以為找到了
兜兜轉轉,心裏還未能放下先前嗰位?
寂寞真係會令到人好不安。
只要唔係獨處,就算對方係素未謀面,也可能有一絲既安全感。

難為了師妹了

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-10-15 01:22 PM 發表 查看引用來源

對於每次收工返到屋企,打開門,黑漆漆一片既感覺實在太討厭,開始習慣了一回家便把電視開著,把燈都開了,一直把玩電話到不自覺睡著後就完結了一天。

每天重覆又重覆,腳步 ...
好想幫你:smile_13:

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-10-15 01:22 PM 發表 查看引用來源

每天重覆又重覆,腳步 ...
珍惜自己,做好安全措施

人 總會年輕過嘛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆