上一頁下一頁
發新話題

開始

收藏  |  訂閱
140  14.5k

坐左係張櫈之後仲有後續,但睇完關於版規嗰個post,我續寫係咪會變左唔完整😂

咁講有無事架😱

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-8-31 08:18 PM 發表 查看引用來源
坐左係張櫈之後仲有後續,但睇完關於版規嗰個post,我續寫係咪會變左唔完整😂

咁講有無事架😱
呢個真係唔知._. ....但我都望你打多D比我代下入去角色到:smile_o10:

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-8-31 08:18 PM 發表 查看引用來源

咁講有無事架😱
post啦~轉左新頭象喎~
繼續手

引用:

咁講有無事架😱
其實打左先啦
個板主都冇解既不等

等緊呀^^

坐左係張櫈度,望住時間,仲有排先有車坐,無野做時間又過得慢,醒起有個夜鬼朋友,就諗住打俾佢吹水。點知,㩒錯制打左俾個朋友,拿拿聲收線,一秒唔夠,佢打返轉頭,原來,佢都未訓。

呢個A 先生,識左好多年,初相識時曖昧過但無越舉過,無聯絡好耐但電話簿中依然有佢既位置。係我心目中一路都仲係當年嗰種朋友以上,戀人未滿既感覺。

當晚,傾左幾句開場白,突然有車駛過,佢問我係邊,而之後...我上左佢屋企...

講開先知,原來佢係住係我當時位置既附近,基於當時都係深秋時份,又係清晨,真係有啲涼。猶豫左一秒後,我就搵左架的士去佢度了。

同一個情節再次出現,係的士到埗時,離遠見佢踢拖居家look 咁行緊埋黎。我跟住佢行,去到屋企門前,佢入去先,之後細細聲叫我入去就行入佢房先。

雖然識,但咁耐無見,又第一次去佢屋企,入到房其實只有床可以坐,又再次開始有緊張既感覺...

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-9-1 12:18 AM 發表 查看引用來源
坐左係張櫈度,望住時間,仲有排先有車坐,無野做時間又過得慢,醒起有個夜鬼朋友,就諗住打俾佢吹水。點知,㩒錯制打左俾個朋友,拿拿聲收線,一秒唔夠,佢打返轉頭,原來,佢都未訓。

呢個A 先生,識左好 ...
但呢個緊張感覺...比之前那次更強烈, 感覺會...更敏感:smile_o10:

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-9-1 12:18 AM 發表 查看引用來源

呢個A 先生,識左好 ...
跟住佢就錫妳啦

究竟會唔會一晚兩劑呢?

好快,佢靜靜咁推門入左黎,坐係床度細細聲講“地方淺窄”,加上佢個招牌面典笑容,緊張感無左,但依然有啲拘謹咁坐係床上,隨手拎起個公仔攬住,感覺有安全感得多。

我問佢咁夜有乜做,原來佢仲開住部電腦,不過都係周圍㩒下,無乜特別。我靜靜咁坐係佢隔黎望住佢用電腦,攬住公仔既我連個頭都枕起公仔上面,開始恰眼訓。

“你訓先啦”
“咁你呢?”
“我用電腦唔訓住”
“咁我留返張床俾你,我係角落就訓到”

我估到佢因為我訓所以先唔訓,而我呢個不速之客無理由攪到人無覺好訓架嘛,唯有咁講,於是...

“好啦好啦,咁我而家閂燈訓啦”

閂燈,未適應既雙眼望唔到野,只係聽到床上移動既聲音,間中手腳既碰撞,到後來大家安頓好自己既位置,空氣突然靜止了似的,連我自己都聽到自己心跳,吞口水都覺得特別大聲,特別唔自然。話唔緊張就假既...好自然咁拉緊張被,捲縮埋牆邊,全部感觀都留意住空氣流動咁,深怕下一秒會有突發情況。

可惜,太累了,身心都係,卒之,不知不覺間就睡著了...

引用:
原帖由 siutoto 於 2017-9-1 02:05 AM 發表 查看引用來源
好快,佢靜靜咁推門入左黎,坐係床度細細聲講“地方淺窄”,加上佢個招牌面典笑容,緊張感無左,但依然有啲拘謹咁坐係床上,隨手拎起個公仔攬住,感覺有安全感得多。

我問佢咁夜有乜做,原來佢仲開住部電腦 ...
跟住一覺訓到天光,之後食早餐~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆