上一頁下一頁
發新話題

點解同男友曳曳可以無高潮

收藏  |  訂閱
164  14.4k

引用:
原帖由 babycheri 於 2017-7-19 02:30 AM 發表 查看引用來源

你都好la有得曳曳,我都想男友曳d
見親面就癮身癮世,成日話好掛住,係佢耳邊講嘢,無話唔得啦

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-7-18 10:11 PM 發表 查看引用來源

佢之前都係咁,佢試左之後返唔到轉頭:smile_o01:
但佢又肯幫我吹爆XP

引用:
原帖由 babycheri 於 2017-7-19 02:30 AM 發表 查看引用來源

慾求不滿咁wo...C妹

引用:
原帖由 taifai88 於 2017-7-18 10:11 PM 發表 查看引用來源

咁即係🈚問題啦,問題係你要話比佢聽要點摸,點捽妳粒豆,妳先覺🉐High,或者帶埋佢只手捽,捽嘅時候,如果你唔夠水,就查啲啫喱先,開套四仔睇下,如果可以,兩個禮物未DlY住,留返比條仔啦!
睇黎下次要係我帶返佢...佢可能唔知我d敏感位...

引用:
原帖由 ohdear 於 2017-7-18 10:13 PM 發表 查看引用來源

咁你都好慘下
第一次俾左佢,仲要無高潮,真係幾慘下

引用:
原帖由 sagax 於 2017-7-19 01:39 AM 發表 查看引用來源

妳可以要求他咀咀全身多處,試試胸口及兩側,肚皮,大腿內側,妹妹週邊。當妳開始多水才給他指示進入,但妳要限制他活動速度!以避免他草草了事!
我通常引發到SP捉我進入,進入前又用小弟磨下她豆豆,進入後又咀 ...
如果佢識咁樣就好啦,佢完全無乜錫我其他位置,只係巢兩下見有d濕就入,我都未到狀態。而且,佢一入,就係咁猛世咁插,之後就好快射,諗返佢真係似想發洩完,草草了事就算。唉!

引用:
原帖由 taidauchai 於 2017-7-19 02:24 AM 發表 查看引用來源

係呀,我SP都係,佢就幸福啦,好敏感又易高潮,次次都有潮吹喷水,成牀湿咗一大片,用手用口先令她忍唔住才插,又可以有多次内喷,勁收音,夾到我爽死。
嗚嗚,其實我都係好易潮吹既人,我都好想同男友曳曳時可以潮吹到。諗緊要唔要買d情趣玩具玩下。

引用:

唉。有乜好。曳完都唔滿足唔享受。

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-19 02:03 PM 發表 查看引用來源

唉。有乜好。曳完都唔滿足唔享受。
搵個滿足到你架囉......如果真係忍唔住既話:smile_o01:

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-19 02:01 PM 發表 查看引用來源

如果佢識咁樣就好啦,佢完全無乜錫我其他位置,只係巢兩下見有d濕就入,我都未到狀態。而且,佢一入,就係咁猛世咁插,之後就好快射,諗返佢真係似想發洩完,草草了事就算。唉!
如果溝通過又協調不到就早點決定…以免做了發洩對象! 最引人入性就是見到對手高潮後大滿足樣子~🤤被對手捉緊要加強力度及速度。👋作仔是做不到的!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆