上一頁下一頁
發新話題

點解同男友曳曳可以無高潮

收藏  |  訂閱
164  14.3k

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-18 13:29 發表 查看引用來源

自己diy反而有高潮,仲試過潮吹流到成灘水,但我同男友搞就水都無滴,有時發覺,食自己返而仲享受啲。
咁即係🈚問題啦,問題係你要話比佢聽要點摸,點捽妳粒豆,妳先覺🉐High,或者帶埋佢只手捽,捽嘅時候,如果你唔夠水,就查啲啫喱先,開套四仔睇下,如果可以,兩個禮物未DlY住,留返比條仔啦!

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-18 09:16 PM 發表 查看引用來源

係呀。我第一次就俾左佢。
咁你都好慘下

可能你俾自己太大壓力 唔好成日念住有冇高潮先 當你同佢做既時候放鬆自己

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-18 09:19 PM 發表 查看引用來源

其實我好怕羞嫁,每次搞都要關燈,哈哈。但其實我都係淫底既女仔,同埋都好多水,唯獨曳曳果時就乾枯哂😞
妳可以要求他咀咀全身多處,試試胸口及兩側,肚皮,大腿內側,妹妹週邊。當妳開始多水才給他指示進入,但妳要限制他活動速度!以避免他草草了事!
我通常引發到SP捉我進入,進入前又用小弟磨下她豆豆,進入後又咀咀她及吸下兩粒奶咀。多數有一至兩次高潮!

引用:
原帖由 stair123 於 2017-7-18 06:36 發表 查看引用來源
其實幫人乃西……系一定要乃到人成身抽搐……缩埋哂……個西不斷收缩先叫合格……同埋啱啱女性高潮完……陰道收窄左……雖然好濕……但隔一兩分鐘男才插入比較好……客觀來說……你男友無乜 ...
赞同,我也是令女友先亨受到高潮及潮吹,等她忍唔住先插。:

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2017-7-18 14:12 發表 查看引用來源

我都遇過一些女性,經驗不足時插入很難高潮,好多時時陰道口刺激陰蒂先有,不過經驗多了之後,陰道內都可以有高潮,一旦掌握陰道內的高潮,陰道口的高潮就再不能滿足了,至多是前菜
係呀,我SP都係,佢就幸福啦,好敏感又易高潮,次次都有潮吹喷水,成牀湿咗一大片,用手用口先令她忍唔住才插,又可以有多次内喷,勁收音,夾到我爽死。

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-18 02:25 AM 發表 查看引用來源
小妹第一次寫文 寫得唔好 唔好介意意> <

說話 小妹今年22歲 咁係18歲開始就有自慰習慣
我第一次曳曳係我22歲呢年 就係我依家呢個男友
我地曳曳次數唔多 加埋都無十次
但我發現我同男友每次搞野 都係得佢爽 我無 ...
呢度好多師兄願意教妳,幫妳!

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-18 02:25 AM 發表 查看引用來源
小妹第一次寫文 寫得唔好 唔好介意意> <

說話 小妹今年22歲 咁係18歲開始就有自慰習慣
我第一次曳曳係我22歲呢年 就係我依家呢個男友
我地曳曳次數唔多 加埋都無十次
但我發現我同男友每次搞野 都係得佢爽 我無 ...
你都好la有得曳曳,我都想男友曳d

引用:
原帖由 babycheri 於 2017-7-19 02:30 AM 發表 查看引用來源

你都好la有得曳曳,我都想男友曳d
好似師妹咁
痛完又無滿足過都肯?

引用:
原帖由 草本美加 於 2017-7-18 12:19 PM 發表 查看引用來源

一般前戲要幾耐嫁?我得十分鐘咋,搞又得十分鐘,二十分鐘就扑完。
遲覆左TIM~
冇話幾耐咖喎...不過都唔係話見有少少濕就入啦
前戲都可以有好多野玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆