生活係要有刺激

收藏  |  訂閱
24  6.5k

生活係要有刺激

分享一下我10幾廿年嘅生活刺激俾大家,互相交流。
廿幾年前喺溫哥華讀書,冇乜嘢做梗係溝女。喺嗰度第一個女朋友,家中獨女。所以我成日都係佢屋企坐,扮吓乖仔幫佢屋企人做下家務。有次落 Basement 攞車厘子,佢又跟埋去。攞完我蠱惑地咁佢起樓梯, ,已迅雷不及掩耳嘅速度,將其中一粒車厘子放入他的妹妹度。跟住且低佢條底褲,不停咁錫她的妹妹。
錫完之後,以為粒車厘子好似做戲咁慢慢會疼返出嚟。點知原來係呃人嘅。我情急之下,一隻手指插入去,揍粒車厘子出嚟,當時嚇到面青口唇白又俾女朋友鬧到抽筋。但係就留下我哋尋找刺激的興趣。
另外一次,我地去左佢uncle係Westminster 嘅栢文度游水焗桑拿,見冇人睇住,一齊入左女更衣室個桑拿,狅野地開餐。將XXX入面嘅精要發揮到極致。當時又驚有人入來,又驚出去時比人見。個種刺激,真的回味無窮。
佢好鍾意我奶佢個妹妹,但佢永遠不會吹返我,有一次在她爸媽的厠所冼手盆M字腳奶緊西時,佢老豆突然敲門話要食飯,我嚇到我唔敢出聲,跟住佢老豆係咁問喺廁所做緊物,我條女就話屙緊屎,佢老豆就問我去左邊,我突然敲門話要食飯,嚇到我唔敢出聲,跟住佢老豆係咁問喺廁所做緊乜,我條女就話屙緊屎,佢老豆就問我去左邊,我果一刻我真係有種破門入屋嘅感覺。當時嚇到標尿,同女友講,我爬出窗哩埋,佢出去扮落樓食飯,我就再爬返入屋扮係第二間房落去。點之差錯腳,從二樓窗門跣腳跌落backyard 個草地上。好在人冇事,但跌斷左隻腳指。而家隻腳指都係彎嘅。之後係後院道門入番屋。大難不死。。

你地都可以分享下.......

留左言再睇

引用:
原帖由 Apollochan 於 2017-10-10 08:42 AM 發表 查看引用來源
分享一下我10幾廿年嘅生活刺激俾大家,互相交流。
廿幾年前喺溫哥華讀書,冇乜嘢做梗係溝女。喺嗰度第一個女朋友,家中獨女。所以我成日都係佢屋企坐,扮吓乖仔幫佢屋企人做下家務。有次落 Basement 攞車厘子,佢又 ...
師兄回流左幾耐?

返左廿年啦,返左來都有繼續同不同時期的女友玩。基本上車震,海灘,窗邊,後樓梯都有試過。

有一次,我有個女朋友住在大圍山上,我們同一公司的。完左公司周年聚餐,送她回家,一入屋見到枱面上有碗湯,先知道佢爸媽已經從海外回來。當時好夜,我地慢慢入房,當然係先互動,然後入戲肉。最刺激的部分係做完要沖涼,當我沖緊時有人開門入來,原來係佢呀爸聽到有聲,以為有賊。
我立刻叫聲世伯,他即刻問我做乜係佢屋企沖涼。我唯有作佢個女飲太多,嘔了些在我身上。我女友已經嚇到在房出不到聲。

人一世物一世,後生梗係要放縱一下嘅!

係呀,

又有一次,個女友同細佬同住,我夜媽媽上佢屋企。個次實在係激,首先係廳已經剝佢光豬,係梳化奶到水流成河。跟著聽到佢細佬開門聲,九秒九衝入房。跟著玩我女友,咁住佢係房門推車,那時房𥦬未拉窗簾,對面要睇就會睇哂。

好記得佢的水聲好大聲,又唔叫得。佢最後推我上床坐蓮,我又再玩佢,開左床頭燈。佢立時大叫一聲,佢細佬即刻問做乜,女友答比我打,佢細佬回句......記住帶套呀⋯⋯

女友即刻熄燈,我做再推佢去窗口再推車,呢次佢醒,一嘢反轉身話,你自己比人睇啦⋯⋯

好多人係Van 番

引用:
原帖由 Matty04061989 於 2017-10-11 10:21 AM 發表 查看引用來源
好多人係Van 番
You too?

引用:
原帖由 Apollochan 於 2017-10-10 09:08 AM 發表 查看引用來源
返左廿年啦,返左來都有繼續同不同時期的女友玩。基本上車震,海灘,窗邊,後樓梯都有試過。
得閒寫多啲經歷分享一下。。。

前往最後回覆