上一頁下一頁
發新話題

有無女人鐘意肛交?

收藏  |  訂閱
66  22.3k

捨己為人,真愛!

不過肯玩既的人真係之有少,,

未試過, 好想試下....可惜每個女伴都唔俾T.T

引用:
原帖由 Shingolee 於 2013-6-5 01:45 PM 發表 查看引用來源
未試過, 好想試下....可惜每個女伴都唔俾T.T
其實有好多原因o架...
一來清潔都幾麻煩, 俾人見到有屎屎你話幾唔好意思呢 :030:
聞到臭臭仲死!
果次, 小女係故意plan 好, 前兩日開始特登唔食肉,
d friend 叫我出去食飯都故意扮唔舒服推o左佢地
一味狂隊水果, 沙律同淨係飲水 :043:魚蛋都唔敢督一粒 :008:
等萬一洗唔乾淨都起碼唔會咁大陣味嘛

其次呢, 真係激痛!! 插到半路眼仔都濕埋,如果唔係佢好爽咁o既抖大氣聲我諗我真係放棄o左...相比之下, 前面第一次破處真係只算得上 r 痕! 不過又可能係自己故意唔駛佢先用手指按摩啫, 有d 人玩過之後話好享受都有...

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-31 09:44 發表 查看引用來源
經驗呀...
唔知可唔可以叫失敗啦 :023:
在另一個forum 都講過下, 果次係小女子自己想俾個驚喜人地,
故意唔做事前準備就咁俾佢出大力插入o黎o既.. 即係鬆弛肌肉果d.. 不過清潔有做o架!
我知咁樣係會好痛, 不過心諗後面咁緊男仔應該快d 射..
只係之前未試過所以唔知個好痛會係痛到咩程度囉..

到佢真係插o左入去, 個感覺真係唔識講!
我覺得應該唔會俾生bb 好受幾多,
但係都開始o左, 唔想男友掃興咪成忍住配合佢郁囉,
我地係用狗仔式o既
當時淨係咬實棚牙 "唔... 唔.."咁聲, 廢事一開口忍唔住啦
唯一講過o既o野係 "好正", 當然係假!

平時我地愛愛都會俾佢插到咁上下時俾佢射入口,
但插過後面自己都形住會有味嘛.. 雖然都帶o左套
所以無咁做... 只係俾佢一路插... 同佢射埋之後眼淚水都標埋

超痛超難受! 呢個係身體上o既感覺,
不過精神上又會因為用自己身體滿足緊愛人...
一路痛緊都有dd 開心o既...

詳細經過.. 有見過個po o既朋友會知,
未見過o既都恕小女子懶得再打啦
甘扺得諗:023::023:gd girl~~

回覆 23# Shingolee 的帖子

禁區

引用:
原帖由 BadMan4u 於 2013-6-5 05:33 PM 發表 查看引用來源

甘扺得諗:023::023:gd girl~~
其實呢.. 有人話小女子係有少少鍾意被虐囉 :023:
呢點我自己不能完全贊成又唔可以反對...
因為被人折磨果時, 自己其實無咩快感, 但係耐唔中又心思思想試下自己頂唔頂得住俾人咁玩喎
雖然話俾男友插後面係俾佢舒服, 但同時都有dd 係想睇下自己得唔得,
因為以前已經聽人講過會好痛

回覆 27# cherrypizza 的帖子

點解我識唔到好似你咁嘅女伴架><.......有就好啦....T.T

引用:
原帖由 Shingolee 於 2013-6-6 11:44 AM 發表 查看引用來源
點解我識唔到好似你咁嘅女伴架>
可能有你唔知啫 :034:

有次同佢傾計講開, 原來初初人地識我果時都係覺得我傻更更..
好似好好玩咁咋 (係平時吹水, 惡作劇果d, 唔係床上玩..)
當然, 言下之意係玩我整蠱我, 自己覺得好好玩啦 :046:

上到床任勞任怨, 任人魚肉呢d 都係之後先發現o既 :097:

小女覺得, 呢d o野女仔唔通第一日識你就要話晒俾你聽咩?
都係要日後慢慢去發掘!

初初開始同佢有上床時小女子都係幾保守下o架!
不過都係相處時間長o左, 清楚佢o既為人, feel 到有安全感...
好多重口味d o既玩意, 肛交, sm, 籐條打我咁, 都係覺得佢個人有分寸唔會亂o黎, 先放膽同佢愈玩愈多囉!

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-5-31 09:44 AM 發表 查看引用來源
經驗呀...
唔知可唔可以叫失敗啦 :023:
在另一個forum 都講過下, 果次係小女子自己想俾個驚喜人地,
故意唔做事前準備就咁俾佢出大力插入o黎o既.. 即係鬆弛肌肉果d.. 不過清潔有做o架!
我知咁樣係會好痛, 不過心 ...
我都有問過D女性朋友, 佢地都有講過話肛交真係得男人ENJOY, 因為真係好無FEEL 同唔舒服.....但當然, 我想信都會有享愛的人, 因為每個人的敏感位都唔一樣罷....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆