想問下SIS的第一次,,4次都失敗了... #1更新

收藏  |  訂閱
35  3.9k

引用:
原帖由 聖光氣 於 2013-8-5 10:07 AM 發表 查看引用來源
你係烈女嘛,佢地無經驗,相信呢度好多人pm佢話幫手吉 @.@"

咩係烈女呀 :smile_o04:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-5 12:38 PM 發表 查看引用來源

咩係烈女呀 :smile_o04:
你話自己由上而下坐落去破自己。。。呢個pose應該係最痛的,你咁都忍到,好彩你男友唔算大size。。。

引用:
原帖由 聖光氣 於 2013-8-5 08:48 PM 發表 查看引用來源
你話自己由上而下坐落去破自己。。。呢個pose應該係最痛的,你咁都忍到,好彩你男友唔算大size。。。

呢個唔係烈女, 係醒目女 :smile_34:
反正都要痛, 一次過好過俾人督下督下成半年都破唔到啦~
咁咪仲辛苦 :smile_13:

回覆 23# 的帖子

你都幾忍得喎 :smile_30:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-5 09:24 PM 發表 查看引用來源

呢個唔係烈女, 係醒目女 :smile_34:
反正都要痛, 一次過好過俾人督下督下成半年都破唔到啦~
咁咪仲辛苦 :smile_13:
果次頂唔到5分鐘完事?好可能個男方面,無咩mood,血流如泉,男人都唔會太投入到吧。。。之後第二,三次無血就可以enjoy

回覆 17# 的帖子

未成功,,衣排唔得閑試 XDD
我發覺有時做衣D野好似要擇日咁 ,哈哈哈

回覆 26# 的帖子

點擇日法-- M到?
唔好驚啦,痛一次啦@.@

引用:
原帖由 mei451154 於 2013-8-4 09:41 AM 發表 查看引用來源
我同男朋友係一個半月裹試左4次, 但都唔成功
但其實我已經覺得一次比一次入左,,但都唔敢去到最盡@@
真係好痛..
但回想返,, 痛都係1,2秒, 最感覺到係果種麻麻,騷騷既感覺,唔係太好Feel
麻到有d唔舒服果隻,,但我想 ...
第五次就等我幫下你
:smile_30:

引用:
原帖由 mei451154 於 2013-8-4 09:41 AM 發表 查看引用來源
我同男朋友係一個半月裹試左4次, 但都唔成功
但其實我已經覺得一次比一次入左,,但都唔敢去到最盡@@
真係好痛..
但回想返,, 痛都係1,2秒, 最感覺到係果種麻麻,騷騷既感覺,唔係太好Feel
麻到有d唔舒服果隻,,但我想 ...
我覺得你兩個都要勇敢啲,唔好怕痛,用多啲KY,一下插入去,將條隧道破開

可能你會覺得核突, 但其實用口水就得

前往最後回覆