上一頁下一頁
發新話題

談情說性 性行為次數 (專題討論)

收藏  |  訂閱
336  14.1k

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-17 10:29 AM 發表 查看引用來源

但係咁樣對長遠健康應該無咩影響o卦? :smile_53:

唔插都俾人插o左四五年啦 :smile_o05: 又唔係次次有事...

我本人真係唔介意, 只要唔好血流成河 :smile_30:
健康應該無影響,但對妳黎講始終爭啲嘛

引用:
原帖由 宅男歐吉桑 於 2013-7-17 02:49 AM 發表 查看引用來源

插唔入點會痛呢

當然唔係乾到入唔到果種啦,我意思係偏乾:smile_13:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-7-17 08:38 AM 發表 查看引用來源

(如果條女乾,你插入去細佬會唔會痛),細佬抽插時少左潤滑,完事會...:smile_o02:
大清晨,佢又未醒,又想要,唯有靜雞雞地,
無水,插個頭入去先,停一陣,遂D入下入下,入晒為止
停住等佢醒,等等下內面濕晒,連前奏慳番
...
上次就係咁,岩岩訓醒,唔多濕,完事後我sl話細佬有少少痛:smile_13:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-17 10:29 AM 發表 查看引用來源

但係咁樣對長遠健康應該無咩影響o卦? :smile_53:

唔插都俾人插o左四五年啦 :smile_o05: 又唔係次次有事...

我本人真係唔介意, 只要唔好血流成河 :smile_30:
無事,只係唔得太入者

話時話,如果女伴成日都偏乾都幾sad
:smile_13:

我以前女朋友係冇乜水出
佢好似有小小性冷感
佢話唔會想做~半年唔做都得
但每個性伴都係開曬水喉敢~~
敢應該係同咸唔咸濕有關啦:smile_o05:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-17 02:25 PM 發表 查看引用來源
話時話,如果女伴成日都偏乾都幾sad
:smile_13:
如果真係此情況,我覺得唯有用KY幫下手,好過乾磨,大家都唔好受

引用:
原帖由 yin532 於 2013-7-17 02:30 PM 發表 查看引用來源
我以前女朋友係冇乜水出
佢好似有小小性冷感
佢話唔會想做~半年唔做都得
但每個性伴都係開曬水喉敢~~
敢應該係同咸唔咸濕有關啦:smile_o05:
依樣我認同
濕唔濕數係同本身個人有關
唔多關個男人技術問題
條女如果係鐘意性愛
真係錫下都濕:smile_30:

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-7-17 03:01 PM 發表 查看引用來源

如果真係此情況,我覺得唯有用KY幫下手,妳過乾磨,大家都唔好受
我sl選擇左唔做:smile_13::smile_39:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-17 02:20 PM 發表 查看引用來源
當然唔係乾到入唔到果種啦,我意思係偏乾:smile_13:
未試過呢個情況

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆