上一頁下一頁
發新話題

談情說性 性行為次數 (專題討論)

收藏  |  訂閱
336  14.1k

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-11 06:45 PM 發表 查看引用來源

之前我睇過一本書
作者講既提目係性感
佢話見到D女星係咪唧條事業線出黎
佢話咁樣唔係叫性感

作者話,性感一詞係令人見到有性沖動既感覺先為之性感
所以簡單黎講,性感可以係本身已經散發出令男人一見到就想 ...
咁性感係咪就即係男人口中o既 '索'?

高踭鞋 + 長腿 喎~~
我男人絕對唔會俾我先去沖涼 :smile_13:

其實有一樣o野...
之前打咁大篇o野好似最後都係漏o左 :smile_27:
就係我覺得要床上玩得盡興, 雙方之間一定要有愛
可能男仔唔係咁睇, 行街見到個女仔好樣, 身材正d 都想扑人,
但小女個人接受唔到赤裸裸在我面前o既人唔愛我, 或者唔係我愛o既人囉 :smile_o05:

即係你地話咩女仔心中o既潛意識,
或者我形容果d 樣樣以男人享受為先, 搞到我幾痛幾辛苦都得 果堆o野
可能係有dd 露骨... 不過都係因為有愛,
我想對方比我更開心, 我想自己受晒所有痛楚一分都唔留俾佢,
就係因為我愛佢, 如果兩個人都同時係咁諗呢,
呢一pair 性伴就完美啦 :smile_o06:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-12 06:29 AM 發表 查看引用來源其實有一樣o野...之前打咁大篇o野好似最後都係漏o左 :smile_27: 就係我覺得要床上玩得盡興, 雙方之間一定要有愛可能男仔唔係咁睇, 行街見到個女仔好樣, 身材正d 都想扑人,但小女個人接受唔到赤裸裸在我面前o ...
同意!愛和性係要一齊嘅!

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-11 06:36 PM 發表 查看引用來源

邊鬼個叫你灌醉佢者:smile_45:
飲少少咪算囉:smile_45:
鬼咩
有d人,high high地會追酒飲嫁.....

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-11 06:45 PM 發表 查看引用來源
性感一詞係令人見到有性沖動既感覺先為之性感 ...
所以,「健康的性感」?bull shit!
同站在道德高地上發姣
有咩分別?

面孔有時太天使
只會變觀音嫁咋......
都係天使魔鬼混合體好!:smile_o10:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-11 07:25 PM 發表 查看引用來源
我比較鐘意絲質滑身嘅質地
較好手感又舒服:smile_o13:
即係抱住個partner / lover訓
唔著有唔著既舒服
有d似似地棉 / 雪紡既one piece
好似絲質咁滑身又柔軟既
又係另一種舒服

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-12 06:21 AM 發表 查看引用來源

索,我相信,係形容個女仔既外表令個男既需要深呼吸、有衝動
係唔係性衝動就唔知啦.......
想識佢、即時問佢拎電話個d衝動都算嫁!

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-12 06:29 AM 發表 查看引用來源
其實有一樣o野...
之前打咁大篇o野好似最後都係漏o左 :smile_27:
就係我覺得要床上玩得盡興, 雙方之間一定要有愛
可能男仔唔係咁睇, 行街見到個女仔好樣, 身材正d 都想扑人,
但小女個人接受唔到赤裸裸在我面前o ...
當「靈慾合一」時
點可能你中無我,我中無你呢?
無愛,點可能sync到,去到「靈慾合一」 / 同步呢?:smile_o05:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-7-12 06:21 AM 發表 查看引用來源

唔同,索數係指外表上嘅美貌
性感係一種氣質:smile_o10:

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2013-7-12 10:42 AM 發表 查看引用來源

所以,「健康的性感」?bull shit!
同站在道德高地上發姣
有咩分別?

面孔有時太天使
只會變觀音嫁咋......
都係天使魔鬼混合體好!:smile_o10:
唔知我有無天使魔鬼混合體嘅件呢?!:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆