上一頁下一頁
發新話題

談情說性 性行為次數 (專題討論)

收藏  |  訂閱
336  14.1k

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-8-6 03:35 發表 查看引用來源
CHING們,我返黎囉
依幾日比較忙,所以都無時間上黎

講返上次準備講既故事
主角係一個25歲既女仔,處女
叫佢做C小姐啦
佢同之前我講果位A小姐係朋友黎
所以我都係果句,咩人同咩人一齊做朋友:smile ...
咁only 手同口都係做緊 sex 既事.. SP 唔使再細分咁煩吓嘛~ :smile_46: 其實唔難理解佢去發展.. 因為佢向來無貨. 稍為有人 Flirt 吓,個心都跳埋出黎啦 ~

尋日唔得閒,所以無上黎
今日繼續講
話說依個c小姐同依位d先生既關係都keep左大約3個月度
咁上過房幾多次就唔清楚啦
:smile_39:

直到有日c小姐就好緊張咁走黎話我知
話佢對上一次同d先生上房
d先生夾硬黎擺左入去
入唔晒,不過就有血
之後d先生就拎返出黎

照道理黎講係應該破左處
:smile_13:

c小姐話佢當時想推開佢,不過推唔開
之後點完事c小姐就無交代到
c小姐同我講果陣,全程都係話佢嬲
話d先生強姦佢:smile_45:
亦將責任推去d先生度
話既然d先生無諗住同佢發展
點解要攪佢
:smile_45:
你話,咩人黎???
你自己同人上房,然後話人地強姦你???:smile_45:
你報警都無人信啦
:smile_45:

不過咁樣夏處真係浪費
又無得嘆又無左隻豬:smile_45:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2013-8-8 04:21 PM 發表 查看引用來源
咁only 手同口都係做緊 sex 既事.. SP 唔使再細分咁煩吓嘛~ :smile_46: 其實唔難理解佢去發展.. 因為佢向來無貨. 稍為有人 Flirt 吓,個心都跳埋出黎啦 ~
好耐無見
你講得岩
依位c小姐就係咁
明明就係佢自己對人有意思
跟住同人上房
到d先生忍唔到擺入去
又話人地強姦佢:smile_45:
所以我咪話心態同性格決定依個人有無桃花囉€:smile_39:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-7 07:47 發表 查看引用來源

呢個係咪新話題o黎o架
(老實講.... 個po 太長有dd 難追呢 :smile_13

"只用口用手" 係指女仔幫男仔定係互相咁玩先?小女子覺得, 其實咁係親密過做囉...
即係你用口時, 好貼近對方身上一d 普通人唔會接觸到佢o ... ...

我自己就鍾意大家跪o係床上, 兩個身軀都貼住大家,

之後一齊伸手落去刺激對方果度, 可以一路鍚鍚, 講下說話又得,

呢個係無用口咁親密不過好好玩, 要hold 住下身o既感覺繼續對話好刺激

但係要兩個人身高差唔多先正囉~ 可以面貼面..
nice skills & flirted , romantic & cinematic

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-8-8 16:23 發表 查看引用來源
好耐無見
你講得岩
依位c小姐就係咁
明明就係佢自己對人有意思
跟住同人上房
到d先生忍唔到擺入去
又話人地強姦佢:smile_45:
所以我咪話心態同性格決定依個人有無桃花囉€:smile_39:
hi~ :smile_o10:
係.. 心態好緊要 ~  吸引力法則 既一條.
睇你樓上個 story ..條女真係膠..  
不過冇辦法.. 好難怪呢 d 人.. 情同性都無經驗.. 好易 7 左都唔知.. 節哀順變..:smile_o11:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-8-8 04:21 PM 發表 查看引用來源
尋日唔得閒,所以無上黎
今日繼續講
話說依個c小姐同依位d先生既關係都keep左大約3個月度
咁上過房幾多次就唔清楚啦
:smile_39:

直到有日c小姐就好緊張咁走黎話我知
話佢對上一次同d先生上房
d先生夾硬黎擺 ...
我咁睇,其實一男一女做愛,就算係老公老婆關係都好,只要唔願意一方夾硬黎,都叫做強姦

不過c小姐一路係到玩火,又想要有性,但又限制住一個男人的性慾,呢啲叫玩出火,佢自己要付上一半責任

我反而認為條女係柒
因為佢依頭話好嬲條仔
果頭又問我有無機會同條仔發展:smile_45:

今日同大家轉個話題
大家對對方既腳同腳指有無興趣???:smile_30:
我個人黎講,都幾注重對腳既保養
因為我s好鐘意玩腳:smile_44:
佢會鍚腳板,鍚腳指:smile_30:
我隻腳好細,著5號鞋:smile_30:
平時我都會磨下皮,搽甲油就一定會
不過就唔會整閃石依類會凸起既東西落腳指度
話時話,錫腳指都真係好舒服
所以我亦係前戲入面加入依個環節服侍下佢
由耳仔開始一路落,心口,腋下,肚臍,大脾內側,失頭,小腿,腳指
通常準備去到下身果陣佢必定臣服:smile_30:

一個PLAY BOY,佢想發展啲乜,佢唔係咁天真諗住可以升做正印呀嘛
又話人強姦佢,又想同人發展,佢知唔知自己想點

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-8-8 05:28 PM 發表 查看引用來源
一個PLAY BOY,佢想發展啲乜,佢唔係咁天真諗住可以升做正印呀嘛
又話人強姦佢,又想同人發展,佢知唔知自己想點
唉.......未拍過拖既人係蠢d
所以佢咪可以同我之前講果位a小姐做朋友囉
痴痴呆呆,坐埋一枱:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆