上一頁下一頁
發新話題

談情說性 性行為次數 (專題討論)

收藏  |  訂閱
336  14.1k

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-31 05:21 PM 發表 查看引用來源
A小姐選擇男人第一條件係靚仔,所以佢唔會鐘意大過佢比較成熟嘅男人:smile_13:
佢依家b先生就係樣子唔錯嘅男人

咁男人都係鐘意又靚又後生架啦!一樣道理
引用:
原帖由 jean_andylau 於 31/7/2013 17:21 發表 查看引用來源
A小姐選擇男人第一條件係靚仔,所以佢唔會鐘意大過佢比較成熟嘅男人:smile_13:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-31 05:12 PM 發表 查看引用來源
我所睇到嘅係
以a小姐嘅條件,年齡,背景等等
喺香港依個market已經難揾伴侶
如果連認耐同包容都做唔到
根本好難可以揾到伴侶:smile_13:
唔知你地認唔認同
我未見過佢個人
唔認識佢
唔敢俾個咁既comment
不過,如果忍耐、包容、遵重都無既女人
我睇唔到有d咩野能力可以揾到伴侶

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-31 05:21 PM 發表 查看引用來源
ok......去托兒所吧!
假若成熟同照顧人既程度是成正比
a小姐是否陷於一個矛盾既局面呢?

引用:
原帖由 209474217 於 2013-7-31 05:27 PM 發表 查看引用來源
咁男人都係鐘意又靚又後生架啦!一樣道理
你繼續睇落去就知架啦
初初我都估a小姐命格桃花少
後黎一路睇下去就知道根本係人嘅問題:smile_45:

咁你繼續打啦~>~
引用:
原帖由 jean_andylau 於 31/7/2013 17:36 發表 查看引用來源
你繼續睇落去就知架啦
初初我都估a小姐命格桃花少
後黎一路睇下去就知道根本係人嘅問題:smile_45:

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2013-7-31 05:31 PM 發表 查看引用來源

ok......去托兒所吧!
假若成熟同照顧人既程度是成正比
a小姐是否陷於一個矛盾既局面呢?
咩叫成熟同照顧人既程度成正比?唔明:smile_41:

我認為現今好似A小姐呢類心態o既人確實唔少,可能俾佢更嚴重都不少,但慶幸我身邊無呢類女性

我年少時都覺得拍拖係應該改變自己遷就對方,但情傷過後,覺得其實要夾硬改變自己去迎合對方,其實已經唔係一個健康愛情,相愛其實應該係出於自然舒服的相處下才能長久,唔係變到自己去討好另一半,因為你想同佢有將來,不可能一生遷就得到

都係個句,A小姐活在自己的模式世界裏,現實情況和她想法不同時,佢就會埋怨,同時對別人要求又過高,從不站在對方立場想想,這是她最大問題

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-30 04:19 PM 發表 查看引用來源

好,講到依度暫停一下先
放心,我會繼續講既
:smile_30:

問下各位男士,如果你係B先生
你覺得A小姐大你咁多年,有無問題呢?
另外,如果A小姐真係無同你講,後黎俾你知道,你又會唔會嬲呢??
係我拍拖史, 佔了3/2係大我幾年的女孩, 有的跟我講, 有的隱瞞自己年齡
不過最多都係大我五年, 係佢身上學左好鬼多野 :smile_40:

我主觀地睇
A小姐呢種性格, 拍拖後應該都唔少問題, 男人最怕負能量的女人
旺夫皆因女人散發正能量, 令個男人充滿力量
剋夫皆因......... :smile_27:

故事繼續,又過左大約2星期
我又問下A小姐同B先生點,因為工作關係,我同A小姐係成日都會見面,所以間中我都會問下佢
A小姐話,佢覺得B先生唔知係咪真係鐘意佢:smile_41:
我問點解
佢話B先生唔會打俾佢,又唔會話掛住佢
A小姐話:一日一個電話都無,收工可以打個電話話俾我知架嘛,咁如果我死左,佢係咪要睇報紙先知個女朋友死左?

我問:咁點解你唔自己打俾佢呢?
A小姐話:樣樣野都係我主動,做得多你都悶啦,我以前男友屙屎唔出都打俾我

我果刻真係R晒頭+谷9氣:smile_39:
我答佢:咁你咪搵返你以前條仔囉:smile_22:
我完全唔明白點解一定要條仔打俾你,你唔可以打俾佢呢?

A小姐話:咁點解次次都係我打俾佢呢?我唔係話要佢就晒我,但係我做10次,佢都可以做返2-3次者

我話:邊個行出一步係咪真係咁重要呢?重要既係如何去維持關係,並唔需要計較邊個行出一步,邊個打俾邊個先,
我呀,同我老公一齊就黎10年,我老公都唔會每日打個電話俾我既,佢係有野先會打黎,果D傾閒計,你做緊咩呀依D
從來都係我自己打去問我老公,男人好少會咁無聊,打去女人度講一D無謂既野,你以前條仔27歲,你23歲,你以前條
仔做SALES既,你依家條仔坐OFFICE,對客,做DIRECTOR,BACKGROUND完全唔同,重有,咁得閒日日無無聊聊咁同
你傾計,都唔方有事業啦下化?:smile_45:

A小姐:佢從來無主動同我講話掛住我
我話:小喇叭!佢唔講你咪問囉,點解你唔問佢有無掛住你呢?
A小姐:咁樣好似迫佢講咁,唔係發自內心
我話:點樣呀你依家?:smile_22: 日拿日打俾你同你講我愛你就叫好呀?唔該你唔好用你女人果套套落男人度啦,女人掛住男人
可以無時無刻,可以屙緊尿果陣掛住,可以行緊街果陣掛住,男人無你咁得閒,成熟既男人做野就係做野,掛住依D野留返
夜晚有時間先,重有,你要個男人開聲同你講我愛你,我掛住你係難過登天,我識既所有男人(令仔唔計,我講緊成熟果種),無一個
會開口埋口我愛你,掛住你都只會話,我有諗起你:smile_45:
我無你咁麻煩,我要知我就會問,我識我老公就黎十年,都未聽過佢主動同我講掛住我,如果佢今時今日無拿拿咁樣同我講,
我一定問佢係咪發緊燒:smile_30: 橫掂你只需要聽到掛住你依3個字係你男友口中講出你就開心,咁你開口問,佢答你又有咩問題??

A小姐:你點同呢?你由同你老公岩岩開始就同居,可以日日見,佢係你視線入面
我話:佢係唔係你視線內有咩重要呢?
A小姐:咁或者佢同其他女人去街呢?我點知呀?

(依刻我除左粗口之外,乜都唔想講:smile_45: )
我話:拿媽!咁你想點呀?係咪要裝GPS係佢電話入面呀?你係咪痴線架?你唔信佢你同佢一齊巴X咩?
A小姐:我好無安全感
我話:係因為你太很得9閒:smile_45:

再續

唔知大家明唔明白點解我話性格決定命運,亦決定桃花
一個唔能夠自立既女人,對我黎講只係恐怖:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆