上一頁下一頁
發新話題

談情說性 性行為次數 (專題討論)

收藏  |  訂閱
336  14.2k

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-27 04:55 PM 發表 查看引用來源

等我答下先
以前我無咩理會妹妹既外觀,並無特別修剪
後黎有一次,我去新加坡美容展出SHOW
見到原來新加坡美容業好興用蜜臘去脫陰毛
原來我果邊既朋友都有咁做
佢地話好乾淨,所以我就去試下啦

第一 ...
對於女性妹妹的外觀,CHING們有無特別鐘意的類型呢?
(例如:少毛,白虎等等)

無特別喜好!只要乾淨、無異味便可!

你會唔會鐘意女伴自己修剪陰毛呢?
你又有無幫女伴修剪呢?

如果佢想我幫手,我非常樂意!

引用:
原帖由 副主席 於 2013-7-29 01:02 AM 發表 查看引用來源
好乾淨感覺好啊、Lam得仲徹底仲開心、不過生返毛毛出來咪好吉、好硬既短毛。:smile_o10:
如果剃就會,為生出黎嘅會一一好粗,過密臘脫就唔會,因為係連根拔起,所以毛毛會愈黎愈幼,同埋會愈脫愈少,唔吉手嘅

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-7-29 11:15 AM 發表 查看引用來源
我覺得有毛同無毛都同樣性感,但我現實未見過白虎妹妹,不過女性始終太多體毛都唔係咁好看,若果陰毛太多的女性,應該自己修剪一下會較好
其實我覺得女人毛毛多都幾肉酸,你睇下好舊好舊初初有嘅四仔
啲av女成個海膽咁擺出黎,見到都唔開胃,唔好講話錫:smile_39:

引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2013-7-29 03:33 PM 發表 查看引用來源

對於女性妹妹的外觀,CHING們有無特別鐘意的類型呢?
(例如:少毛,白虎等等)

無特別喜好!只要乾淨、無異味便可!

你會唔會鐘意女伴自己修剪陰毛呢? 你又有無幫女伴修剪呢?

如果佢想我幫手,我非常 ...
我都問過其他男性,例如sl,佢地對妹妹外觀都無咩特別喜好,雖然話就話無咩所謂,但到見到我妹妹白雪雪就成日捉住我黎研究妹妹:smile_30:
同埋因為再無毛毛擋住視線嘅關係,進行期間特別鐘意望住妹妹:smile_44:

所以有毛同無毛其實都唔係無分別架:smile_44:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-29 04:48 PM 發表 查看引用來源
其實就視乎對方會唔會/你比唔比佢用口既姐。如果比,咁近距離,就點都修下先好啲啦。
但如果唔會,我就覺得無乜分別,做果陣我鍾意望住對方黎做多啲

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-29 04:47 PM 發表 查看引用來源
我都問過其他男性,例如sl,佢地對妹妹外觀都無咩特別喜好,雖然話就話無咩所謂,但到見到我妹妹白雪雪就成日捉住我黎研究妹妹:smile_30:
同埋因為再無毛毛擋住視線嘅關係,進行期間特別鐘意望住妹妹:smile_44 ...
呢個都係重點,我諗因為遇到無毛的女仔真係其實比較少,所以對男人黎講會幾好奇

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-29 04:48 PM 發表 查看引用來源
真係好想睇下你的白雪公主呀:smile_o06:

引用:
原帖由 josephts16 於 2013-7-29 05:01 PM 發表 查看引用來源

其實就視乎對方會唔會/你比唔比佢用口既姐。如果比,咁近距離,就點都修下先好啲啦。
但如果唔會,我就覺得無乜分別,做果陣我鍾意望住對方黎做多啲

吓,有女女會唔俾男人用口嘅咩??咁蝕低??:smile_45:

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-7-29 05:17 PM 發表 查看引用來源

呢個都係重點,我諗因為遇到無毛的女仔真係其實比較少,所以對男人黎講會幾好奇
咁可能係啦,難怪佢咁好奇:smile_45:
我個人幾鐘意依家咁,感覺好乾淨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆