上一頁下一頁
發新話題

談情說性 性行為次數 (專題討論)

收藏  |  訂閱
336  14.2k

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-25 03:04 PM 發表
暫時無任何打算,唔打算見亦無打算搵,由佢擺下先,得閒飲茶啦:smile_45:
我平時好識做既,幾日會whatsapp問下佢依排點,傾下計,依家我都癈事理佢:smile_45:
我雖然叫公主,但係並無公主病,我唔係嗰ࢋ ...
I see

Sl 同sp 其實係咪好難分界,做得愛多,好難唔鐘意,完全冇感情只講sex,唔係咁wor

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-7-25 03:09 PM 發表 查看引用來源

I see
男人,真令人惱:smile_39:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-25 02:54 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=367885637&ptid=22163433][/url]
我對sp興趣不大,話明做愛,無愛點做?
女人同男人分別,男人可為慾而做,女人就要加..........
引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-25 04:22 PM 發表 查看引用來源
男人,真令人惱:smile_39:
女人,也令人惱

更新左最新題目,
非常抱歉呀各位CHING,因為依排忙於搬屋,所以都無時間上黎,今日先有時間返黎,下星期開始會一切回復正常:smile_o13:

題目:
女性陰毛的睇法

對於女性妹妹的外觀,CHING們有無特別鐘意的類型呢?
(例如:少毛,白虎等等)
你會唔會鐘意女伴自己修剪陰毛呢?
你又有無幫女伴修剪呢?

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-10 05:05 PM 發表 查看引用來源
大家好,本帖將由本人主持,一星期會有約2個以上的專題同大家傾下分享下,內容包括性,兩性關係及相處方式,歡迎會員暢所欲言

本帖並無限制是否離題,但請不要灌水

題目:
女性陰毛的睇法

對於女性妹 ...
等我答下先
以前我無咩理會妹妹既外觀,並無特別修剪
後黎有一次,我去新加坡美容展出SHOW
見到原來新加坡美容業好興用蜜臘去脫陰毛
原來我果邊既朋友都有咁做
佢地話好乾淨,所以我就去試下啦

第一次去做我無脫晒,入口全部脫乾淨,脫剩一個小倒三角,
感覺非常好,而且好乾淨:smile_o13:
後黎我返到香港,我就自己去買蜜臘返屋企脫
今次我就脫晒,妹妹全個白雪雪:smile_o05:
我覺得好好,因為蜜臘脫毛可以將死皮都脫走,所以會白D同滑D
加上無毛毛,黎M果陣唔會痴黎痴去同有陣味:smile_o16:
上床重更加不得了,因為全個CLEAR 既關係,錫妹妹都覺得好乾淨:smile_o12:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-27 04:55 PM 發表 查看引用來源

等我答下先

第一 ...
錫妹妹都覺得好乾淨:smile_47::smile_o11:
非筆默可以描述呀:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-27 04:55 PM 發表 查看引用來源

等我答下先

第一 ...
俾你講到想.....  "舌尖上的豆豆"

好乾淨感覺好啊、Lam得仲徹底仲開心、不過生返毛毛出來咪好吉、好硬既短毛。:smile_o10:

我覺得有毛同無毛都同樣性感,但我現實未見過白虎妹妹,不過女性始終太多體毛都唔係咁好看,若果陰毛太多的女性,應該自己修剪一下會較好

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆