上一頁下一頁
發新話題

談情說性 性行為次數 (專題討論)

收藏  |  訂閱
336  14.1k

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-7-18 01:45 PM 發表 查看引用來源

單一功能,傳宗...............:smile_45:
我本身係水長流型,對住佢都變乾溏既,
你咪諗囉:smile_45:
有時我都r頭,究竟我係男人定佢係:smile_30:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-18 04:48 PM 發表 查看引用來源

我本身係水長流型,對住佢都變乾溏既,
你咪諗囉:smile_45:
有時我都r頭,究竟我係男人定佢係:smile_30:
甘即係你男人問題:smile_o10:
引吾起你的性慾

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-7-18 06:01 PM 發表 查看引用來源

甘即係你男人問題:smile_o10:
引吾起你的性慾
所以我都無咩點理
不過老實講,佢除左依樣野之外,絕對係一個好男人黎
佢比起好多男人更細心,對我屋企人亦好識做

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-18 06:51 PM 發表 查看引用來源

所以我都無咩點理
不過老實講,佢除左依樣野之外,絕對係一個好男人黎
佢比起好多男人更細心,對我屋企人亦好識做
agree,你男人就是:smile_o12:
但我認為兩人之間,性佔左一定份量比重
性不平衡對婚姻有D損害,至另到一方可能做出越軌行為

倒轉你男人like性,而你比吾足佢
佢一定外求,好彩你男人要求少(但都未必=吾滾)

我的同事over千人,上有上滾,下有下滾,睇多定少姐
甘耐未見過吾滾,囗中話無既,始終比人係風月埸所撞到
有本事既就搵sp,但好多衰左比老婆知道

易濕係好定壞?

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-7-18 07:33 PM 發表 查看引用來源

agree,你男人就是:smile_o12:
但我認為兩人之間,性佔左一定份量比重
性不平衡對婚姻有D損害,至另到一方可能做出越軌行為

倒轉你男人like性,而你比吾足佢
佢一定外求,好彩你男人要求少(但都未必=吾滾)

我的 ...
我同我男人都係唔理事嘅人,唔check對方電話,對方去街亦唔過問嘅人,我自己都有個sl,佢我唔理得咁多:smile_45:

引用:
原帖由 siuisabelBB 於 2013-7-18 09:06 PM 發表 查看引用來源
易濕係好定壞?

易濕係好事黎
唔通唔濕好咩:smile_39:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-19 01:10 PM 發表 查看引用來源
我同我男人都係唔理事嘅人,唔check對方電話,對方去街亦唔過問嘅人,我自己都有個sl,佢我唔理得咁多:smile_45:
I see   :smile_o12:

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-7-19 02:00 PM 發表 查看引用來源

I see   :smile_o12:
咁ching你試過最濕嘅女女係濕成點?

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-19 02:46 PM 發表 查看引用來源
咁ching你試過最濕嘅女女係濕成點?
摷妺妺時,濕到成隻手,濕淋晒D淫水,滴落地下
重以為佢賴尿tim,聞下無味,重有少少傑痴手的感覺
對手係剛成年少女,重係first time(重有問佢你賴尿呀?:smile_o05:吾應我)

有次奶西,wah成塊面,張滿晒薄薄一層水膜
對手係少婦,少做果隻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆