上一頁下一頁
發新話題

新相 P. 122 1828# FINAL part 3 P.112 最新report *公主餓了

收藏  |  訂閱
1.9k  234.3k

食完炒飯,仲有無胃口食甜品先
:smile_15:
引用:
原帖由 公主小奴 於 2012-10-1 09:39 PM 發表 查看引用來源

岩岩食左個炒飯

公主不嬲都係話要M一個

食飽啦

係公主!!!

公主在戲院.. .PART 1

呢件事其實都發生左2個星期 話說近排有套港產 好HIT
o個套一路向X    20號晚 小妹約左M一齊去睇
等M放左工 o個日我地睇 19:55

大概1915 左右就meet 到M  等開場既時候就企係戲院出面(我地係係MK 百老X) 傾下計
等左3,4 個字 小妹覺得好悶   咁大個M係到 梗係搵D野泥玩下啦
我行下行下咁 行到牆邊 M貼住牆(姐係有好多POSTER o個邊)  面對住我
我慢慢有意無意咁high下佢隻腳 大脾  .. .. 慢慢 M feel 到我係到手多多
到佢知道既時候 我就更大膽 再high 過D 再過D.. ..
呢個時候M 又反激 扮撓手 用D手指撩我波邊 又整下個胸 .. . 但小妹癈事自己頂唔順 就行開左..
係既 聽落去好似好閒咁 但係係我同M既左右都企左好多人 大家都係呢間戲院長期都好多人…
小妹未開場 已經覺得好刺激..

我同M 係坐B1 B2 位 (小妹坐右邊 M坐出面) 哈哈 有無人知係咩位?
埋左坐就又係傾下計 笑下咁 到開始有得睇 就係安安份份咁 小妹挨住M膊頭睇
跟住到有個女優彈左出泥o個幕 M終於有行動 (其實小妹期待左呢刻好耐)
小妹本來係撓左M既右手 點知M伸手摸小妹lin lin..   小妹即刻好似觸左電咁..
M又繼續唔停手 又揸又摷咁 小妹又唔敢嗌.. 整係望住M
呢種明明比人摷緊 又唔可以出聲 又有D驚比人見到 但其實內心又好想M繼續咁搞我既心情............
總之小妹就係濕哂.. ..
小妹已經好快比M揸high 左  我都好想搵野揸下 所以即刻伸手去摸小M

雖然係隔住條褲 但小妹摸到小M係完完全全咁起左身
隔住條褲 係感覺差左小小 但小妹都真係出盡辦法去挑下小M
首先梗係用手掌掃幾下 feel下佢先  到大概知道小M既位置 同狀態 就用歌隻手指細細力夾住小M 一路上下咁掃
同用手指甲刮下小M …  . (小妹其實唔係好識用手 何況要隔住條褲tim.. .. )

M 突然要小妹縮手  我係o個刻必須唔制啦 .. .M都唔知我幾想除左佢條褲泥含.. .
我夾硬伸手過去 .. M就細細聲同我講 ‘ 我比你摸先可以摸 如果唔乖一陣睇完戲唔插插你 知唔知?’
小妹答左句知道之後 就乖乖地縮手 挨返住M 乖乖地睇戲.. .
係中間 M都會突然伸手揸小妹. . . 但小妹真係 ai 都無得 ai

睇到一半左右 M開始放手落小妹大脾 當然好快就愈摸愈入
M用手打小妹左右小脾 要小妹擘大D對腳 一擘大腳條半折裙就跟住ZIP上去
就係咁 一整對擘大左既腳 就突然出現左. ..
M伸手入去o個陣 小妹真係有D面紅
因為係全濕.. .   一開始比M整濕之後 就好似水喉無關咁…
M用手指整小妹豆豆o個到 係咁挑佢 又用手指震佢
以小妹對o個個位既敏感度  平時真係已經拆左天 但係 係戲院..
小妹唔叫得  D呼吸聲開始愈泥愈重   望住佢係到玩小妹.. .
其實小妹不嬲都係易濕 都愈係呢D公眾地方 愈係唔可以比人知既環境 愈刺激到小妹
濕上加濕… .

照舊啦 PART 2 小妹都係打好架啦
幾時出 就等各位既留言反應啦:smile_o09:

引用:
原帖由 wsi 於 2012-10-1 09:41 PM 發表 查看引用來源
好似系話25樓放多D相尼睇禾:smile_39:

師兄 小妹好似無講wor ...
但係 大家支持多D 相絕對可以PO :smile_o06:

引用:
原帖由 忘記我不要緊 於 2012-10-1 09:42 PM 發表 查看引用來源
食完炒飯,仲有無胃口食甜品先
:smile_15:

月餅囉:smile_27:

好正呀,我都試過在戲院E YUP。雖然話黑,但係大動作D,其實人地都知你做緊咩。

不過真係好的享受~
引用:
原帖由 公主小奴 於 2012-10-1 09:43 PM 發表 查看引用來源
呢件事其實都發生左2個星期 話說近排有套港產 好HIT
o個套一路向X    20號晚 小妹約左M一齊去睇
等M放左工 o個日我地睇 19:55

大概1915 左右就meet 到M  等開場既時候就企係戲院出面(我地係係MK 百老X) ...

中秋,我只食冰皮都食到濟呀
引用:
原帖由 公主小奴 於 2012-10-1 09:52 PM 發表 查看引用來源

師兄 小妹好似無講wor ...
但係 大家支持多D 相絕對可以PO :smile_o06:

月餅囉:smile_27:

引用:
原帖由 忘記我不要緊 於 2012-10-1 09:53 PM 發表 查看引用來源
中秋,我只食冰皮都食到濟呀

真係會睇到架咩? 咁死啦:smile_27::smile_27:
我都整係食冰皮:smile_40::smile_40:

其實坐後面果對人,見到前面挨咁近,又係咁郁,都知咩事

我成日都睇下有無人睇戲時咩咩家, HAHA
引用:
原帖由 公主小奴 於 2012-10-1 09:57 PM 發表 查看引用來源

真係會睇到架咩? 咁死啦:smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 公主小奴 於 2012-10-1 09:39 PM 發表 查看引用來源

岩岩食左個炒飯

公主不嬲都係話要M一個

食飽啦

係公主!!!
小奴公主

引用:
原帖由 公主小奴 於 2012-10-1 09:57 PM 發表 查看引用來源

咁你有無自己整黎食??

引用:
原帖由 忘記我不要緊 於 2012-10-1 10:02 PM 發表 查看引用來源
其實坐後面果對人,見到前面挨咁近,又係咁郁,都知咩事

我成日都睇下有無人睇戲時咩咩家, HAHA
我o個日仲要full house 。。。
真係死火:smile_13:

引用:
原帖由 amorphis 於 2012-10-1 10:03 PM 發表 查看引用來源

小奴公主
算你啦

引用:
原帖由 malemaster 於 2012-10-1 10:03 PM 發表 查看引用來源
咁你有無自己整黎食??
無呀..  都唔識
我整係識得食 哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆