上一頁下一頁
發新話題

新相 P. 122 1828# FINAL part 3 P.112 最新report *公主餓了

收藏  |  訂閱
1.9k  234.0k

引用:
原帖由 amorphis 於 2012-9-28 11:23 PM 發表 查看引用來源

:smile_42:

聽話服侍咪乖囉, 呵呵
咁應該算  好乖好乖

引用:
原帖由 公主小奴 於 2012-9-28 11:24 PM 發表 查看引用來源

咁應該算  好乖好乖
正喎...haha PPP

引用:
原帖由 公主小奴 於 2012-9-28 11:20 PM 發表 查看引用來源

ADD 左啦
係唔係你黎嫁??我叫左你啦

引用:
原帖由 公主小奴 於 2012-9-28 10:08 PM 發表 查看引用來源攰就唔會爽!哈哈 。。點解咁講@@?你PM比我啦!
完來鐘意狗仔式:smile_47::smile_47:

FINAL PART 3!!!

終於去到 今日小妹既目標 小菊花

小妹抬起小小M隻腳 嘗試用利去奶下 但因為小妹第一次   實在唔知個位係邊 所以用手指摸下

M好快就嗌左出泥 一聽到M叫 小妹又好興𡚒    我叫M另轉 好似女仔狗仔咁對住我

第一次 有個男仔 咁樣對住我.. ..  M身型偏瘦  腳又長 完全係 .  . .. 好吸引

小妹用利奶左幾下 之後嘗試轉條利入去     但後面好緊.. .      雖然小妹好努力但感覺好似做得唔好咁

期間 M細細聲咁嗌. ..   咁都好彩知道佢係舒服既     奶左5分鐘左右 因為小妹真係唔係好識 所以放棄左啦

小妹一放口 M成個PA 左落床 話成身軟哂  覺得自己好似AV男優 哈哈 我笑左出泥  

但當小妹一摸落小M 到 發現小M又軟返

小妹好灰 頭先吹得好辛苦架  M知道我又想吹返起佢  佢即刻話要休息一下 哈哈又好

但同時 M既手指又已經插左入小妹下面 比M手指係咁插 小妹即刻又係咁叫 小妹本來係跪係M旁邊 佢插插又擘大小妹一邊腳 小妹覺得咁既姿勢好刻突

但係咁樣M既手指插得更入  因為呢種下半身既舒服 我已經唔理個姿勢有幾咁不雅

隨住一路享受M既手指 一路叫 當我又好掛住小M 一望過去 見到小M已經硬左

我問左句 ' 點解會突然硬左既 ? '  M話 ' 因為你叫得淫.. . '  

小妹即刻跨過去想同M 69 多一次 但M手指插得小妹太舒服  6到9 唔到.. .

好彩小M仲硬緊 M話不如插多次 我梗係話好 今次我坐係床頭 等M帶套過泥插我

但突然M話細M無力插

o個刻我M字腳咁對住M 開始揸自己波波    M又叫我摸下下面 叫我插隻手隻入去 我全部跟住做

一路望住M 一路插自己 一路叫 小妹第一次係人地面前自慰  感覺好得意.. ..

大家對住大家自慰 .. . 咁樣左一陣 小M 已經ready好 插小妹第二次

繼續男上女下 M又係好大力咁下下都頂得好入 小妹真係好頂唔順  下面已經好快比M插到有唧唧咁既水聲.. .

小妹一路感受M既抽插 M話 ' 你而家濕到咁 如果我話唔插你 就咁打出泥 你會點 '

小妹一路呀呀咁叫一路話唔制 但突然 M抽起左細M 話 '唔插啦 '

小妹梗係唔制 想伸手放返小M 入去 但M竟然仲tun後 小妹唔上唔落咁 就講左句 ' 唔制呀 我仲要..  '

M一路話唔插啦 又一下好大力咁插入去

我又忍唔住好大聲咁嗌左出泥 M又開始好快好快咁插  跟住停一停 又好快好快 咁插 小妹既叫聲就跟住比人插既快慢 跟住叫.. .

再插多一陣 M差唔多射 拎左出泥打 M一邊打 小妹 一路啜M既lin lin  到可以射既時候 小妹都係一口啜住 比M口爆小妹  feel 到M射左 但小妹係絕對唔會放口

繼續又啜又chok  呢個時候M既叫聲係最吸引  直到佢真係頂唔順 小M開始軟返 先收口 .. .

跟住就諗住吞哂D精 發現第2次射D精甜甜地   哈哈 好得意

M自己射完 但佢絕對唔會虧待小妹 又繼續用手指插小妹 小妹訓係到 M平時都係撩下搵返小妹好敏感個位 但今次一插撩到一個位 好奇怪

唔叫得係好舒服 但一係咁整個個位 就feel 到有D 水係咁想流出泥 M都話feel 到

又好似急尿 又有小小唔似 個感覺 令小妹成身起哂雞皮叫又叫唔出 就係好似就泥就泥下面要流水咁

小妹頂唔順呢種 感覺 而且小妹下面又有D攰所以叫左M停 .. .

跟住 就換3 坐一陣 就送我返屋企 . ..     送到小妹屋企樓下  我唔知講左D咩  M突然將我條半折裙抆起 差唔多連低褲都見到 雖然條街無人 都好驚但又覺得好刺激. ..

呢2個鐘 就係咁樣過左啦 好多謝各位將小妹既PART 123 睇哂...  :smile_o09:

希望可以一路支持小妹 .. .

因為小妹同M 係會 to be continue.... ... . .

另外 小妹唔招SP 架 所以師兄們。。哈哈

引用:
原帖由 公主小奴 於 2012-9-28 07:54 PM 發表 查看引用來源板尾應成左 一定出!!!各位手下留情 。。 唔好踩得咁盡:smile_35::smile_35:http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/427918_10151194227234841_2000245536_n.jpg
絕對唔可以手下留情!!j左幾次啦:smile_o12:

小妹比M撩到潮吹??

口爆女王~
就算死係你把口都制呀~:smile_40:

大波濕妹

引用:
原帖由 J-風車 於 2012-9-28 11:50 PM 發表 查看引用來源
絕對唔可以手下留情!!j左幾次啦:smile_o12:

哈哈 師兄唔好玩小妹啦。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆