酒店搞會否比較安全一點呢?(新手問)

收藏  |  訂閱
33  2.5k

酒店搞會否比較安全一點呢?(新手問)

請問如果在酒店搞會否比較安全一點呢?如在酒店被KO查房,他們憑什麼認定我是叫雞呢?我說那女人是我情人可以嗎?

引用:
原帖由 耀仔爺 於 2009-7-30 12:02 PM 發表 查看引用來源
請問如果在酒店搞會否比較安全一點呢?如在酒店被KO查房,他們憑什麼認定我是叫雞呢?我說那女人是我情人可以嗎?
大酒店就好少查的, 因為第一佢地咁多間房, 你又唔係犯毒, 又唔係通緝犯.

咁你知唔知情人個名??, 有咩親人??? 住係邊道???? 如果拉到一定係嫖娼!!!

你要去發問區先可以發問的!!!

ko掃5星酒店要上報中央 情非得意ko系5会掃5星洒店 :smile_38:

去啦, 去五星好呀, d KO唔信你俾咁多錢開房叫雞架:smile_35:

如果3星或4星呢..

引用:
原帖由 耀仔爺 於 2009-7-30 12:48 PM 發表 查看引用來源
如果3星或4星呢..
人地答左你5星,你又問3,4星,
一陣答完又問1,2星,跟手就問埋賓館招待所,答左又點..之后呼又會問天橋底安唔安全:smile_04: :smile_04:

引用:
人地答左你5星,你又問3,4星,
一陣答完又問1,2星,跟手就問埋賓館招待所,答左又點..之后呼又會問天橋底安唔安全
再問用唔用袋好...那個牌子比較安全:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 耀仔爺 於 2009-7-30 12:02 PM 發表 查看引用來源
真心相愛............是可以的:smile_o12:

唔好慳果幾百蚊! 去5星啦! 免得後悔莫及!!!:smile_27:

引用:
原帖由 頂李個費~老費 於 2009-7-30 01:16 PM 發表 查看引用來源

真心相愛............是可以的:smile_o12:
甘公安咪將個男/女分開監禁15日,無得見面,試驗下佢兩個既真愛可否經得起考驗囉:smile_04: :smile_04:

前往最後回覆