上一頁下一頁
發新話題

有冇人會同自己父母傾到性愛?

收藏  |  訂閱
98  5.7k

回覆 70# 的帖子

我都想但讀書壓力好大,要爭入U,唔可以HEA下HEA下咁 :smile_o03:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-7 06:25 PM 發表 查看引用來源

原因只有一個字: 荷爾蒙 :smile_34:

叫o左你地細個俾d 心機讀下書, 咪成日掛住追女仔啦 :smile_o02:
我由細到大只係讀物理學的。女人構造不太熟悉。

回覆 72# 的帖子

黎M果時係會燥架喎,係荷爾蒙,有時見到女同學都係咁x.x

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-7 06:28 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: 我話有你信唔信呀~
咁其實最基本o既... 即係bb 點o黎,
呢d o野做父母點都會講, 但係係好似biology 咁好正經地帶過就算囉!
你估真係色情小說咁描寫咩 :smile_27:
不過有講過話會痛痛囉, 唔係好正式 ...
咁少 玩兩日 男友有冇炸營:smile_41:有冇偷雞

引用:
原帖由 jibaou 於 2013-8-8 12:34 AM 發表 查看引用來源
咁少 玩兩日 男友有冇炸營:smile_41:有冇偷雞
無啦~
大家有協議o架嘛!
只要可以唔駛用套直入, 我一定會話佢知

要用果時... 想有最逼真最體貼o既感受,
一樣有其他方法o既 :smile_o11:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-8 06:59 AM 發表 查看引用來源

無啦~
大家有協議o架嘛!
只要可以唔駛用套直入, 我一定會話佢知

要用果時... 想有最逼真最體貼o既感受,
一樣有其他方法o既 :smile_o11:
就係揾你好姊妹泥比你男友真空吉,而視線就望住你個樣。。。你從旁指導

引用:
原帖由 聖光氣 於 2013-8-8 10:08 AM 發表 查看引用來源
就係揾你好姊妹泥比你男友真空吉,而視線就望住你個樣。。。你從旁指導

:smile_o02::smile_o02::smile_o02:

唔係!!!

人地講緊係帶套吉一陣 (只可以吉我!!), 之後最多用口幫佢啜出o黎咋!

夠乖仔o既話呢..... 吉後面都得o既 :smile_13:
不過開心完要幫人抹番d 眼淚 :smile_24:

cherry姐好勇 :smile_o12:

引用:
原帖由 destinyX 於 2013-8-8 11:46 AM 發表 查看引用來源
cherry姐好勇 :smile_o12:
你真係信? :smile_54:

後面玩得多會失禁o架!!

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-8 11:03 AM 發表 查看引用來源

:smile_o02::smile_o02::smile_o02:

唔係!!!

人地講緊係帶套吉一陣 (只可以吉我!!), 之後最多用口幫佢啜出o黎咋!

夠乖仔o既話呢..... 吉後面都得o既 :smile_13:
不過開心完要幫人抹番d 眼淚 :smile_24:
吉後面要勇氣的!聽人話要灌腸,你頂得順?。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆