上一頁下一頁
發新話題

有冇人會同自己父母傾到性愛?

收藏  |  訂閱
98  5.6k

cherry 你個男友好好彩,識到你咁好既女友

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-6 11:27 AM 發表 查看引用來源

中出即飛? :smile_o10:
同佢一齊都第四年啦~ 中間久唔久都有中出過,
要飛o既話早就飛o左我唔知幾多次啦 :smile_30:

再咁講我男人我同你死過! :smile_o02:
媽媽有教造人過程 有冇教咩避孕方法 m後個d唔計?

引用:
原帖由 jibaou 於 2013-8-6 10:21 PM 發表 查看引用來源
媽媽有教造人過程 有冇教咩避孕方法 m後個d唔計?
:smile_30: 我話有你信唔信呀~
咁其實最基本o既... 即係bb 點o黎,
呢d o野做父母點都會講, 但係係好似biology 咁好正經地帶過就算囉!
你估真係色情小說咁描寫咩 :smile_27:
不過有講過話會痛痛囉, 唔係好正式咁講, 係之前提到同佢講生bb 時,
佢唔知有心定無意咁爆o左出o黎 :smile_30:
叫我做女人一定要識忍喎, 但又講d 唔講d, 果時都唔係好留意到,
直到有次發掘到爸爸原來都有d 咸片, 果時仲係得3級啫,
第一次見到女人呻吟 :smile_13: 咁就懶醒咁以為媽媽上次咁講係話女人做親愛都一定要痛囉~

避孕... 我又真係唔記得第一次聽到呢個term 係咩情況啦,
不過淨係知有避孕套o既存在, "安全期" 好似係聖經堂時聽到o既, 已經係過o左初中之後囉...話教會反對非自然o既避孕方法嘛... 不過又無講係d 咩, 同埋點work,後來上網見到, 但太復雜 (對我o黎講 ), 於是淨係記住o左係m 完 (排卵完畢) 直至下一粒ready 之前,好似係都有一段時間, 但安全起見, 我最多最多俾自己兩日! :smile_34:

引用:
原帖由 destinyX 於 2013-8-6 10:20 PM 發表 查看引用來源
cherry 你個男友好好彩,識到你咁好既女友
我有同佢講 (講笑咋), 我同媽咪係同一類人,
如果萬一.... 即係我地走唔到落去呢.. :')
可以諗諗我媽咪o架
不過佢要自己想辦法點抽嬴我爸爸囉

講完自己都想嘔 :smile_19:

其實當年佢第一次見我媽咪都話人地唔似將近五十o架!

回覆 54# 的帖子

放心,你咁好,一定可以走落去既

引用:
原帖由 jibaou 於 2013-8-6 10:13 PM 發表 查看引用來源
出爐鐵 唔打唔得:smile_30:
嗯... 如果有人話今日o既我...
係小時候俾打出o黎, 我諗我真係無得反對囉..

俾爸爸打係好恐怖...
你地男仔可能覺得無咩o野, 但對當時o既小女而言係大災難o黎o架!!
佢會先判o左刑, 例如話今日呢宗罪要打十籐, 扒底!
之後就唔出聲o架啦, 係咁啤住我, 啤到我肯拎轉身跪低為止
唔合作佢會發落o黎大脾, 但果d 唔算數o架... 扒好姿勢先開始計數

不過佢個人好公道, 再嬲都唔會一開始就打我, 點都講明o左今次要打幾多先落手...
所以衰多o左幾次之後佢一嗌扒底我都立即聽話, 擺好姿勢啦 :smile_13:

記憶中呢, 五籐好似係最低刑罰o黎o既...
最百厭果次係二十,
(就係打交仲整爛埋同學o既功課簿,
人地家長走去同老師投訴, 俾人寫手冊)
中途係唔准縮, 側o左身/打得唔應, 力度唔夠果d 又唔算
連喊都唔可以喊得太大聲 :')

好惡咁鬧我果d 佢又無乜, 不過就係呢d 唔多出聲o既威嚴先令我最怕怕

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-7 02:42 PM 發表 查看引用來源

俾爸爸打係好恐怖...
你地男仔可能覺得無咩o野, 但對當時o既小女而言係大災難o黎o架!!
佢會先判o左刑, 例如話今日呢宗罪要打十籐 ...

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-7 02:42 PM 發表 查看引用來源

俾爸爸打係好恐怖...
佢會先判o左刑, 例如話今日呢宗罪要打十籐 ...
烈女,想問如果個女泥緊m,接近就泥泥完,個女人一開波就叫個男直接入,唔好用手摸,呢個情況是否正常?m期間做愛是否比平時容易發脾氣?

引用:
原帖由 聖光氣 於 2013-8-7 03:32 PM 發表 查看引用來源

烈女,想問如果個女泥緊m,接近就泥泥完,個女人一開波就叫個男直接入,唔好用手摸,呢個情況是否正常?m期間做愛是否比平時容易發脾氣?

可唔可以唔好咁叫人!!! :smile_o02:

第一個問題... 俾著係我都會囉, 點知仲會唔會有血喎!
一陣人地摸到成手血咁仲搞唔搞好? 最嘔係佢摸完血一陣又摸番我點算?

第二條問題唔識答 :smile_54:
M 唔M 我都未試過做愛做到發脾氣喎... 乜有咁o既可能o既咩? :smile_41:

回覆 59# 的帖子

唔係會痛到發脾氣架咩@@?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆