上一頁下一頁
發新話題

有冇人會同自己父母傾到性愛?

收藏  |  訂閱
98  5.6k

回覆 40# 的帖子

CHERRY如果有一日你地無戴套做左,大埋肚,你會同佢結婚嗎@@?

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-6 06:30 AM 發表 查看引用來源

無好認真咁討論, 不過有暗示囉,
有講話第日結o左婚你要點點點咁樣

唔係我恨嫁!! 不過大唔大肚, 只要佢想, 我諗我都會o既 :smile_o05:

即使人地唔求婚, 小女都願意一路相隨, 服侍左右 :smile_o ...
god bless you 我怕你遇著一個中出即飛既狼,之前聽電台d女人打上去,話比人攪大左後揾唔到經手人。。。

引用:
原帖由 destinyX 於 2013-8-6 09:51 AM 發表 查看引用來源
CHERRY如果有一日你地無戴套做左,大埋肚,你會同佢結婚嗎@@?
大肚又好, 唔大肚又好, 無得生, 性無能都好!
只要佢開口想我嫁, 我會! :smile_o05:

不過一日未結婚... 或者最低限度未訂婚,
我係唔會俾自己出時o既!
真係咁糊塗, 無套射o左入去, 大不了我食藥囉
用個肚o係逼婚呢d o野我係絕對唔會做

我相信我男人, 時機成熟佢會做o野,
佢未做o野之前小女係唔會俾佢添麻煩...
事後丸好傷身我知, 不過俾人中出我都有責任, 痾又好嘔又好周身痛又好,
我會一力承擔! :smile_34:

引用:
原帖由 聖光氣 於 2013-8-6 10:20 AM 發表 查看引用來源
god bless you 我怕你遇著一個中出即飛既狼,之前聽電台d女人打上去,話比人攪大左後揾唔到經手人。。。

中出即飛? :smile_o10:
同佢一齊都第四年啦~ 中間久唔久都有中出過,
要飛o既話早就飛o左我唔知幾多次啦 :smile_30:

再咁講我男人我同你死過! :smile_o02:

回覆 44# 的帖子

cherry 成熟!坦白!
同埋可唔可以分享下D性經驗 A.A
小弟16歲,唔做得,唯有睇人地果D經驗,望梅止渴X.X

引用:
原帖由 destinyX 於 2013-8-6 11:44 AM 發表 查看引用來源
cherry 成熟!坦白!
同埋可唔可以分享下D性經驗 A.A
小弟16歲,唔做得,唯有睇人地果D經驗,望梅止渴X.X
嘩.... 人地PO o左咁多o野,
係咪應該自己搵下先? :smile_o10:

即係咁... 你再大個d 入大學, 好多o野都唔係問一句人地就答你一句o既 :smile_34:
自己學識點去搵答案先係求學o既真諦
(講大肚生仔講得多, 自己都愈來愈阿媽 :smile_13: 請見諒 :smile_54

回覆 46# 的帖子

如果我係你男友就好,有咁好既女朋友:smile_o05:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-6 11:27 AM 發表 查看引用來源

中出即飛? :smile_o10:
同佢一齊都第四年啦~ 中間久唔久都有中出過,
要飛o既話早就飛o左我唔知幾多次啦 :smile_30:

再咁講我男人我同你死過! :smile_o02:
施主中毒已深,恕老納罪過,罪過。。。  @.@"

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-6 06:16 AM 發表 查看引用來源

乜你無睇清楚人地話 "如果我食煙飲酒講粗口就XXXX) 咩 :smile_53:我先唔會做呢D o野 :smile_46:

曳同反叛呢... 反叛應該唔算o既,
我果時都幾"痴"佢地...
但真係幾曳o架 當年o既我同今日o既我係完全兩個人, ...
出爐鐵 唔打唔得:smile_30:

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-6 06:30 AM 發表 查看引用來源

無好認真咁討論, 不過有暗示囉,
有講話第日結o左婚你要點點點咁樣

唔係我恨嫁!! 不過大唔大肚, 只要佢想, 我諗我都會o既 :smile_o05:

即使人地唔求婚, 小女都願意一路相隨, 服侍左右 :smile_o ...
溫柔體貼:smile_o06: 入得廚房出得廳堂:smile_40:  媽媽真係識教女 :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆