上一頁下一頁
發新話題

現實中, 有人試過吞幾個人既精液嗎?

收藏  |  訂閱
69  6.8k

我試過6p, 連吞五個人既精液,至於點解咁多,無謂講啦, 費事俾人話我核吞

引用:
原帖由 feelonly 於 2013-8-12 05:31 PM 發表 查看引用來源
只可以講真係佩服你!

咁我又同你講真啦 :smile_13:  
即係點都叫做試過囉, 我未同SP 講, 不過玩多幾次我都唔會玩架啦
點講都係女仔人家... 總有日都要停落泥做人老婆做人阿媽
上得山多終遇虎, 唔可能冇止境咁玩男人我明既!  
咁在此之前, 想睇驗下做重口味AV 女優係咩滋味囉.. :smile_30:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-12 06:24 PM 發表 查看引用來源

咁我又同你講真啦 :smile_13:  
即係點都叫做試過囉, 我未同SP 講, 不過玩多幾次我都唔會玩架啦
點講都係女仔人家... 總有日都要停落泥做人老婆做人阿媽
上得山多終遇虎, 唔可能冇止境咁玩男人我明既!  
咁 ...
我剩係dry睇打飛機都得個喎:smile_40:

引用:
原帖由 siusun2013 於 2013-8-12 06:19 PM 發表 查看引用來源
我試過6p, 連吞五個人既精液,至於點解咁多,無謂講啦, 費事俾人話我核吞
下? 咁仲有果個搞咩? 自己打JJ? :smile_o04:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-12 06:35 PM 發表 查看引用來源

下? 咁仲有果個搞咩? 自己打JJ? :smile_o04:
6p係計埋個女仔自己架:smile_44:

btw, 你叫佢搵, 佢好大機會都係上網搵架啦, 睇下邊個好彩俾佢抽中
因為之前同SP玩3P, 都係上網搵
另外參加過其他多P既活動, 都係透過網上搵的
所以, 你不如自己搵, 起碼D仔係你自己screen過先

我試過自己食自己 d 精.. 從此之後. 我真係覺得點解要 d 女去吞.... 佢唔肯真係咪玩..

漿住個口度幾個鐘.. 好怪

引用:
原帖由 p4sex 於 2013-8-12 09:40 PM 發表 查看引用來源

btw, 你叫佢搵, 佢好大機會都係上網搵架啦, 睇下邊個好彩俾佢抽中
所以, 你不如自己搵, 起碼D仔係 ...
佢話已經有兩個 波友泥既~
仲有幾個露營友想搵... 全部都係運動健將 :smile_47:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-13 07:57 AM 發表 查看引用來源

佢話已經有兩個 波友泥既~
仲有幾個露營友想搵... 全部都係運動健將 :smile_47:
你有冇試過俾S係你面屙尿?飲尿?

引用:
原帖由 hairylegs 於 2013-8-13 09:42 AM 發表 查看引用來源
你有冇試過俾S係你面屙尿?飲尿?
精我覺得仲OK, 排泄物好核突!

引用:
原帖由 p4sex 於 2013-8-12 09:40 PM 發表 查看引用來源

所以, 你不如自己搵, 起碼D仔係 ...
同埋我係奴泥架... 已經有個做左主人, 之後同邊個做, 含邊個, 比邊個打應該係主人話晒事,
奴只可能默默去忍受!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆