上一頁下一頁
發新話題

有冇人會同自己父母傾到性愛?

收藏  |  訂閱
98  5.6k

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-3 10:47 AM 發表 查看引用來源

你意思係.... 小女一直以來估錯晒? 我形住我喜歡sm 係睇咸片學返o黎o既,
覺得好奇同刺激囉...
但其實係因為細細個已經咁俾人打?

綁手綁腳果d, 都係sm o既, 滴蠟都係,
不過我唔喜歡亦都無玩過
我玩o既 ...
你自細因為驚爸爸多過驚媽媽,而且你心目中受家庭影響,認為做女人最後都要服從男人。加上受到爸爸從小既趴下打罰,唔知有無體罰過你。。如有,刪減100字。所以潛意識上你係好渴望被男友推車推到轟轟聲,希望心靈上尋回小時候被爸爸懲罰既追憶而患上"精神聖愛被虐渴望症候群"簡稱emi。

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-3 10:41 AM 發表 查看引用來源

係呀, 小女係獨生女o黎o架 :smile_o03:

不過我唔覺得係寵壞喎... 老豆咁惡死 :smile_24:
怕佢都係以前o既事啦, 而家明白果時佢打我鬧我都係想我好...
係,唔可以用寵壞 e個詞語 即係得一個唔鍚妳鍚邊個唔比妳比邊個 會滿足d  如果多兄弟姊妹顧得佢又顧唔到妳 時間心幾都分薄左 十隻手指都有長短 淨係得隻手指公樹起 冇長短比較   咪一個good手勢囉:smile_o12:

引用:
原帖由 聖光氣 於 2013-8-3 11:02 PM 發表 查看引用來源
你自細因為驚爸爸多過驚媽媽,而且你心目中受家庭影響,認為做女人最後都要服從男人。加上受到爸爸從小既趴下打罰,唔知有無體罰過你。。如有,刪減100字。所以潛意識上你係好渴望被男友推車推到轟轟聲,希望心靈上尋 ...
唔知有無?

無o既話我好多字都可以慳番唔駛打啦
不過細個俾人罰... 好多時都係我百厭, 俾老師"寫手冊" 之類...
咁講真當時我又真係幾欠打o既 :smile_13: 成日同其他同學仔嘈, 唔係一次半次喎,
我仲好記得老師成日都寫到明我係 "屢勸不改"...
所以爸爸先咁火爆o卦 :smile_30:

考試測驗, 偶然失手, 佢又唔會話好嬲... 鬧係會鬧幾句, 不過絕少因為呢個原因打我,
佢話女人可以唔叻, 但唔可以叛逆
果d 行刑手段都唔知係咪就係故意要我服從o既 :smile_30:
明知等陣要捱苦都要人忍到實, 靠自己控制唔準亂郁 :smile_39:

引用:
原帖由 jibaou 於 2013-8-3 11:53 PM 發表 查看引用來源
係,唔可以用寵壞 e個詞語 即係得一個唔鍚妳鍚邊個唔比妳比邊個 會滿足d  如果多兄弟姊妹顧得佢又顧唔到妳 時間心幾都分薄左 十隻手指都有長短 淨係得隻手指公樹起 冇長短比較   咪一個good手勢囉:smile_o12:
有時佢地又好似係故意唔顧我o架 :smile_13:
不過都係好事, 都係想我獨立d 啫 其實講真, 小女有今日好大程度上都係因為小時候o既磨練
(我唔係講受籐條果d 呀, 只係唔提下sm 或者類似sm o既o野就離題啦 :smile_30: )

唔知可唔可以話佢地嚴啦...
有時候都管得我幾緊, 有d 咩壞習慣, 好似食煙飲酒講粗口咁, 我覺得爸爸真係會親手殺o左我 ,
但係男女關係又好似好 free 咁, 總之唔好搞出事大致上都無問題,
要同男朋友出街, 去邊, 去幾耐, 只要果個真係我男朋友就ok, 唔係隨便同男仔去玩,
反而o係屋企hea 得太耐媽咪會鬧我o架! 約o左人幾點就要準時出現,
甚至要我早d 去等人好過要人等我, 唔得扭計要人送禮物, 人地主動送o既都要回禮,
仲有... 就係上面講果d 囉 ...... "自己唔方便都唔可以當人透明" , "有d o野唔可以話痛就唔做"

佢話...... 人好多時都係睇外表判斷人o既....
外面睇得o既人, 人地對佢內裡o既要求會更高

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-4 07:41 PM 發表 查看引用來源

有時佢地又好似係故意唔顧我o架 :smile_13:
不過都係好事, 都係想我獨立d 啫 其實講真, 小女有今日好大程度上都係因為小時候o既磨練
(我唔係講受籐條果d 呀, 只係唔提下sm 或者類似sm o既 ...
你爸管得你咁緊要,如果你未婚懷孕,佢會唔會。。你?

引用:
原帖由 聖光氣 於 2013-8-4 10:57 PM 發表 查看引用來源

你爸管得你咁緊要,如果你未婚懷孕,佢會唔會。。你?

真係大吉利是咩!!!

我諗我會被佢凌遲處死都似 :smile_13:

回覆 26# 的帖子

咁你同你男友做過未@@?(戴套)

成日催造人,問幾時俾個孫佢抱啊,年紀都唔細啦,要抓緊:smile_04:,有問題既話就要睇doctor

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-5 06:30 AM 發表 查看引用來源

真係大吉利是咩!!!

我諗我會被佢凌遲處死都似 :smile_13:
應該會捉個經手人返泥,然後叫你拉埋天窗。

引用:
原帖由 destinyX 於 2013-8-5 02:54 PM 發表 查看引用來源
咁你同你男友做過未@@?(戴套)
當然做過啦 :smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆