引起佢既威嚴

收藏  |  訂閱
27  1.4k

引用:
原帖由 josephts16 於 2013-8-17 01:39 PM 發表 查看引用來源
咁好睇佢本身係咪咸濕仔喎
:smile_47::smile_47:  男人, 多數都係

叫佢主人

呢個係一個我自己都好唔想見到既事實...
男女朋友, 要對方好兇狠咁大力打自己, 真係好難..
男既打唔落, 女既都好難開口要求 :smile_13:  
即係呢... 唔係想SELL 自己呀, 不過如果你有睇我分享... 而又覺得我好開甚至有少少太放...
我可以話你知, 拍拖時, 我都唔敢同男友開口叫佢鞭打我囉..
上面講得好, 要個男既本身都有呢種喜好先得!
真係要比人無情咁打, 唯有係SP

(不過有樣野同你唔同   我只想忍受肉體上既痛楚... 鞭打多多我都接受,
但係其他野我覺得無聊, 好似扮動物呀, 聽指令做埋D低能動作咁, 唔好搞我 :smile_30: )

回覆 13# 的帖子

同道中人, me too

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-17 03:08 PM 發表 查看引用來源
即係呢... 唔係想SELL 自己呀, 不過如果你有睇我分享... 而又覺得我好開 ...
即係如果你有個男友平時同你行街都要非禮下你,迫車時又會頂下你,我相信啲女女係開得到口的,因為你明知你越淫佢就越鍾意。

其實真係好難開口,好似我有時好有需要,但佢冇,點開口叫佢同我做bo

引用:
原帖由 sarinafish 於 2013-8-17 03:51 PM 發表 查看引用來源
其實真係好難開口,好似我有時好有需要,但佢冇,點開口叫佢同我做bo

要開口既咩?用body language架嘛

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2013-8-17 03:08 PM 發表 查看引用來源
即係呢... 唔係想SELL 自己呀, 不過如果你有睇我分享... 而又覺得我好開 ...
u got my mind xd
我都五想佢要我玩爬地果啲低能野
但驚開口講左佢會玩到好似咁  咁過火

係甘而打下  都可以好舒服嫁囉^__^"

Body language 可以點樣明顯啲?

打下patpat果個 幾ok xp

如果錫佢錫到咬佢  佢會唔會明啊?

引用:
原帖由 momslover 於 2013-8-17 04:11 PM 發表 查看引用來源

u got my mind xd
我都五想佢要我玩爬地果啲低能野
但驚開口講左佢會玩到好似咁  咁過火

係甘而打下  都可以好舒服嫁囉^__^"

Body language 可以點樣明顯啲?

打下patpat果個 幾ok ...
世上最遙遠既距離,并唔係生同死既距離。。。
而係明明大家都咸濕,卻唔敢表達出黎。。。:smile_40:
樓主自問會唔壓抑自己,好似明明想嗌得好大聲但又驚比人聽到,明明高潮時好想抓佢咬佢但又唔敢?好想要時卻怕佢覺得自己咸濕而挑逗佢都唔敢?

引用:
原帖由 josephts16 於 2013-8-17 03:39 PM 發表 查看引用來源
即係如果你有個男友平時同你行街都要非禮下你,迫車時又會頂下你,我相信啲女女係開得到口的,因為你明知你越淫佢就越鍾意。
不能完全認同 :smile_15:  
鍾意被折磨, 有被虐傾向, 呢D 我認.. 只係一般人(例如本身唔玩SM既男人)既理解,
呢D 野未必係淫囉... 佢地覺得, 你同佢講想比佢插, 呢D可以開口,
因為佢地眼中, 淫係成日都想要做愛既快感嘛! 但係成日想比人鞭打? 想周身痛?
佢地或者會覺得個女仔有問題!
唔怕再講明白D 啦.. 對住男朋友(以前),
開口話我想做愛又好, 口爆顏射又好, 甚至想佢奶我下面, 錫我腳趾, 呢D野要我開口, 我可以...
唯獨是有SM成份既, 都唔好講想佢大力打我啦, 就淨係咬下我LIN咬痛我, 從來未夠膽講出口!  係一次都冇!

前往最後回覆