上一頁下一頁
發新話題

有冇人會同自己父母傾到性愛?

收藏  |  訂閱
98  5.6k

會, 佢叫我帶套

引用:
原帖由 聖光氣 於 2013-8-2 01:35 PM 發表 查看引用來源
你家族係咪福建人?好似男尊女卑feel。。。同埋你好special!

EEE~~~ o岩o左一半喎 :smile_o12:
我爸爸... 真係好威嚴o架 細個時都好驚佢...
可能係咁所以好多事情我都係同媽媽講多..

因為次次打親都係佢打我 :') 媽媽o係一邊皺晒眉但係都唔敢出聲...
不過事後會呵番叫我下次聽話 :smile_13:

佢打人好奇怪, 唔會掂到人o既, 要人企定定或者扒好,
之後攞起"刑具"就開波... 全部都係口頭指令,
如果唔合作或者中途想縮開要加多幾下添o架!!

(無錯... 而家大o左... 有同男友玩過幾次sm... 就係咁玩法!
所以佢成日笑我係咪細個時受唔夠!
佢把口有時真係 :smile_39: )

回覆 9# 的帖子

妳係獨生女? 如果多兄弟姊妹或冇個人空間同唔夠資源 就唔會唔捨得搬走 好想快d走去嫁人 我識得d女仔好早同人同居都係家庭有以上問題導致13-4歲以經想快d大個嫁人離開都離唔切  得妳一個咩都係妳 種壞左:smile_30:

引用:
原帖由 聖光氣 於 2013-8-2 01:35 PM 發表 查看引用來源
你家族係咪福建人?好似男尊女卑feel。。。同埋你好special!

中國人家庭一定係男尊女卑 係有d地方鄉俗會再強d男尊女卑 潮周都係 等等......

引用:
原帖由 cherrypizza 於 2013-8-2 06:19 PM 發表 查看引用來源

EEE~~~ o岩o左一半喎 :smile_o12:
我爸爸... 真係好威嚴o架 細個時都好驚佢...
可能係咁所以好多事情我都係同媽媽講多..

因為次次打親都係佢打我 :') 媽媽o係一邊皺晒眉但係都唔敢出聲...
不過事後 ...
所以話,父母對子女管教真係好大影響,而家影響到你like sm。我思想out了,sm係咪即係玩綁手綁腳,鞭打,滴蠟?

引用:
原帖由 jibaou 於 2013-8-2 11:25 PM 發表 查看引用來源
中國人家庭一定係男尊女卑 係有d地方鄉俗會再強d男尊女卑 潮周都係 等等......
對,潮州我都聽聞過,做女人有時都幾慘,要比男一半發洩。尤其男尊女卑觀念較重的家族。

冇可能!古老石山@@講左死梗
引用:
原帖由 cherrypizza 於 1/8/2013 11:44 發表 查看引用來源
好奇一問...

自己有少少, 不過遲下先PO
係同媽咪啫, 對住爸爸講唔出口, 雖然都好親但點都係異性!!

:smile_o07:

可能我系單親家庭
媽咪真系會同我傾性,成日叫我5好甘易比男人呃

引用:
原帖由 jibaou 於 2013-8-2 11:17 PM 發表 查看引用來源
妳係獨生女? 如果多兄弟姊妹或冇個人空間同唔夠資源 就唔會唔捨得搬走 好想快d走去嫁人 我識得d女仔好早同人同居都係家庭有以上問題導致13-4歲以經想快d大個嫁人離開都離唔切  得妳一個咩都係妳 種壞左:smile_30:
係呀, 小女係獨生女o黎o架 :smile_o03:

不過我唔覺得係寵壞喎... 老豆咁惡死 :smile_24:
怕佢都係以前o既事啦, 而家明白果時佢打我鬧我都係想我好...

引用:
原帖由 聖光氣 於 2013-8-2 11:53 PM 發表 查看引用來源

所以話,父母對子女管教真係好大影響,而家影響到你like sm。我思想out了,sm係咪即係玩綁手綁腳,鞭打,滴蠟?

你意思係.... 小女一直以來估錯晒? 我形住我喜歡sm 係睇咸片學返o黎o既,
覺得好奇同刺激囉...
但其實係因為細細個已經咁俾人打?

綁手綁腳果d, 都係sm o既, 滴蠟都係,
不過我唔喜歡亦都無玩過
我玩o既正正就係之前講果種, 自己扒好俾男人鞭我patpat :smile_13:
要好配合咁死頂住唔縮開, 縮o左都要返番埋去俾人繼續

可能你o岩, 我係有dd 鍾意o左打完痛完之後俾人好溫柔咁呵番o既感覺...
就好似媽媽做果d 咁 :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆