上一頁下一頁
發新話題

(長)(無題)隨機的性事。#1,#5, #7, #16, #45

收藏  |  訂閱
83  17.0k

咁果條裙上半身彎腰會走光嗎?
係唔係睇晒BRA BRA呀
引用:
原帖由 cotton_cloud 於 31/10/2017 04:21 PM 發表 查看引用來源

我個日條裙係佢特登送比我玩我,大動作少少都走光
彎低身篤波應該走曬光 但我個陣冇為意

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2017-10-31 04:35 PM 發表 查看引用來源

仲以為你話: 遲d可能會有你....:smile_47::smile_47::smile_47:
我係有同引版ching出去:smile_44: 遲d或者會講既:smile_44: 不過要先問過佢地想唔想比我講

引用:
原帖由 nakata_gary 於 2017-10-31 09:03 PM 發表 查看引用來源

之前有晚響旺角篤波 , 一張台3條女 , 3條女都著裙 , 果晚攪到我成晚冇心機打
之後直頭唔打叫d fd打住先 我專心及野 , 其中一個見到我及實佢, 我即刻寧埋一邊啦, 過一陣再及 , 但佢有意冇意越突越高 , 條裙都縮左上 ...
:smile_30:同朋友一齊睇呀嘛

引用:
原帖由 angelking89 於 2017-11-1 01:51 AM 發表 查看引用來源
支持~好耐無見過有個長更新既文 ((女仔打既XD
多謝支持

引用:
原帖由 cotton_cloud 於 2017-11-1 09:52 AM 發表 查看引用來源

我係有同引版ching出去:smile_44: 遲d或者會講既:smile_44: 不過要先問過佢地想唔想比我講
應該唔會唔想既haha,我都同過引版啲師妹出,係幾正既xd

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-11-1 09:10 AM 發表 查看引用來源

師妹實係好多經歷。XD
多謝支持,的確玩過唔同既野,有咩想知都可以講下,當比idea我update:smile_30:

"先問過佢地".....即係唔止一個啦

支持你出文呀!好想睇
引用:
原帖由 cotton_cloud 於 1/11/2017 09:52 AM 發表 查看引用來源

我想睇下你點樣引人的片段呀
你呢方面應該有一手,知道點引到男人"囉囉CHUR"
引用:
原帖由 cotton_cloud 於 1/11/2017 09:56 AM 發表 查看引用來源

多謝支持,的確玩過唔同既野,有咩想知都可以講下,當比idea我update:smile_30:

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2017-11-1 09:43 AM 發表 查看引用來源
咁果條裙上半身彎腰會走光嗎?
係唔係睇晒BRA BRA呀
半截裙黎 我上身少少低胸都睇到少少bra

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2017-11-1 10:08 AM 發表 查看引用來源
"先問過佢地".....即係唔止一個啦

支持你出文呀!好想睇
係呀有幾個,多謝支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆