上一頁下一頁
發新話題

我番黎啦~被西裝男抽水(圖自己搵)

收藏  |  訂閱
2.9k  138.7k

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-27 08:28 AM 發表 查看引用來源
其實今日放假,仲係床度:smile_34:
原來係咁 咁早起身有咩攪?

放假都咁早起身 ,去做運動呀

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-27 12:49 AM 發表 查看引用來源
最後試多一次....
再剷就唔玩了

小妹27歲已為人妻..., 3圍就...自己估
外表斯文睇落似乖乖女
長長既啡色頭髮

記得好多年前A&F係香港開幕, 有一大班靚仔到暈又大隻既鬼仔黎左香港
雖然自問都係港女, 但我無 ...
🍄🍄🍄你是大龜頭愛好者🍄🍄🍄

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-27 08:14 AM 發表 查看引用來源

我諗係征服感既問題,其實內射應該係最舒服架嘛,顏射又要專登抽番出黎,無咁爽
不過我老公鐘意口爆顏射又或者要我著住衫射落乳溝度..可能睇得av多...:smile_39:
但我鐘意佢射入去,所以從來都唔比佢用套...哈哈
can't agree more.
無套內射真係最正,不過對方一定要係信得過的,所以如果揀新鮮感同默契,一定係默契囉。後生時好玩得,試過內射咗,但係重係好硬,唔想完想繼續玩,所以繼續抽插,如是者,竟然玩到射第二次。嗰時次次玩親都兩個鐘以上,夜晚八點鐘就捉女友上床,真係最好節目

引用:
原帖由 c_for_car 於 2017-7-27 08:30 AM 發表 查看引用來源

原來係咁 咁早起身有咩攪?
玩下電話
慣左早起身

懶,訓係床度最舒服

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-7-27 08:36 AM 發表 查看引用來源

🍄🍄🍄你是大龜頭愛好者🍄🍄🍄
個種滿足既感覺...真係好正

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-27 08:50 AM 發表 查看引用來源

玩下電話
慣左早起身
通常女人早上放假無聊都自慰下咁

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-27 12:49 AM 發表 查看引用來源
最後試多一次....
再剷就唔玩了

小妹27歲已為人妻..., 3圍就...自己估
外表斯文睇落似乖乖女
長長既啡色頭髮

記得好多年前A&F係香港開幕, 有一大班靚仔到暈又大隻既鬼仔黎左香港
雖然自問都係港女, 但我無 ...
可能版主都唔夠喉,想睇多d,你自己係咪都心思思想渣都無先

引用:
原帖由 don_giovanni 於 2017-7-27 08:48 AM 發表 查看引用來源

can't agree more.
無套內射真係最正,不過對方一定要係信得過的,所以如果揀新鮮感同默契,一定係默契囉。後生時好玩得,試過內射咗,但係重係好硬,唔想完想繼續玩,所以繼續抽插,如是者,竟然玩到射第 ...
我老公自制能力算好,以前拍拖佢成日都驚所以唔會射入去,係我夾硬夾住佢唔比佢走或者女上騎爆佢...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆