上一頁下一頁
發新話題

同事、T-back、白虎、SP (相 p.1, p.2, p.4x2, p.6,新相p.8)

收藏  |  訂閱
152  93.8k

師兄呢個post非常高質,引人入性啊!
期待更新呢!

有修剪已經正,仲要白虎,真的欲罷不能。師兄可看看有関 PC muscle 同 男仕多重高潮 的文章, hehe

Part 5:

由於 E 唔鐘意影相,裸照就更加唔影。呢幾張係佢出 Trip 前益我既,就係僅有既「引人入性」相。當時我叫佢影幾張相引下我,每send 完一張我就叫佢再send 多張,俾我引導之下,我建議佢將手指放係咁靚既白虎上自己捽下豆豆。不過佢唔鐘意 DIY (反正佢半同居,想要隨時可以搵鬼佬救火),所以佢勉為其難試下用手捽左一陣就影左以下呢張相

見就黎國慶 + 中秋,不如貼埋最後一張本人認為最誘人既,希望各位師兄師姐中秋節快樂!

P.S. 收到師兄既PM 就唔意外,不過估唔到竟然都收到唔少師姐既PM,唔通我呢類溫柔型既人夫都仲有市場? :smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 brotheron 於 2017-9-29 04:50 PM 發表 查看引用來源
有無著黑絲先?
E 好似唔係太鐘意黑絲,而且夏天都唔會著啦。就黎入秋睇下有無機會先,不過我個人對黑絲就無乜感覺,唔係特別鐘意!

引用:
原帖由 gunfan 於 2017-9-29 05:53 PM 發表 查看引用來源
有修剪已經正,仲要白虎,真的欲罷不能。師兄可看看有関 PC muscle 同 男仕多重高潮 的文章, hehe
我都好意外,第一次未見到、純粹用手摸妹妹時,真係內心暗叫左一聲:「無毛既?」,真係又驚又喜!:smile_46:

引用:
原帖由 Stoned 於 2017-9-29 05:42 PM 發表 查看引用來源
師兄呢個post非常高質,引人入性啊!
期待更新呢!
謝謝師兄支持 ! :smile_46:

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-9-29 03:25 PM 發表 查看引用來源
Part 4:

由於上次唔夠喉,只做了一次然後就急急腳走人,於是過左一陣就再安排第二次。

E 呢個淫娃真係好大食,仲笑我上次表現唔好,咁快就射晒出黎   (由插入計,大概10-15分鐘左右掛) 自問表現唔係超人,不 ...
好誘惑嘅相 =)

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-9-29 06:34 PM 發表 查看引用來源

好誘惑嘅相 =)
我覺得妳既相仲誘人啊,支持師姐繼續引人入性 :smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-9-29 09:53 AM 發表 查看引用來源

嘩,師兄你都好勇。虎虎係同一公司都夠膽,真係「最危險既地方係最安全既地方」?

最後條喇叭筒無爆俾你老婆聽呀嘛?
好彩就冇,不過都驚, 後果會好大鑊。我個人妻同事都係白虎😸

引用:
原帖由 yahoho 於 2017-9-29 09:06 AM 發表 查看引用來源

老婆都唔差,不過係乖乖女型,性方面比較怕羞、被動。呢個同事係主動型,識享受,會主動榨乾榨淨你,第一次少D 定力真係幾分鐘就派報紙。

被動型既好處係,當你想射時,可以自己控制速度回一回氣先; 主動型, ...
無錯,我SL都係咁主動型,佢會不惜一切,務必成晚chur爆你為止⋯⋯3⃣、4⃣次係2⃣個鐘頭之內完成,直至佢腳都軟埋,行路腳震震先肯話「不如抖抖先吖」先肯停一停!當然大家都好enjoy 嘅!
好,沖個涷水涼咪又係再嚟過...

當然老婆就係佢嚟咗咪一齊沖個涼,鳴金收兵囉⋯⋯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆