上一頁下一頁
發新話題

大肚人夫當年點樣搵老婆…(22/9 Updated@P98#1462)

收藏  |  訂閱
1.5k  50.5k

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-24 06:41 PM 發表 查看引用來源

係囉⋯估佢唔到喎
真係要讚下
唔知我地幾時又有閃卡睇
CTM張飛機相我笑左⋯

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-5-26 09:57 AM 發表 查看引用來源

CTM張飛機相我笑左⋯
我睇到你話見到佢張飛機相⋯我呆左 😳😳🤣🤣
諗左去另一個境界⋯之後好醒咁回歸返⋯佢當時肯定係「我心更興奮」⋯即刻影限機外相再放上網話晒比全人類知佢同條女去疏乎

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-5-25 01:36 PM 發表 查看引用來源

其實我地又唔一定要自駕,真係睇地區,有d地方有車仲陀手lung腳唔方便,但有d地方你又會好想要架車,大爺就好想試德國autobahn。但係日本坐新幹線有火車便當又好吸引。試過泊兩日停車場泊左我一千港紙,出車時牙都 ...
日本市中心真係唔好揸車
泊車貴到癲㗎⋯除非真係老弱殘兵咁去
唔係我都係覺得JR好方便

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-5-25 01:39 PM 發表 查看引用來源

Pool villa 同溫泉旅館真係會令我感覺可以全程做粒疏乎蛋唔郁唔諗好hea既感覺
其他地方硬係要出去行下逛下先安落
Pool villa同溫泉旅館真係好舒服⋯完全係放假

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-26 10:15 AM 發表 查看引用來源

我睇到你話見到佢張飛機相⋯我呆左 😳😳🤣🤣
諗左去另一個境界⋯之後好醒咁回歸返⋯佢當時肯定係「我心更興奮」⋯即刻影限機外相再放上網話晒比全人類知佢同條女 ...
哈哈師妹你跳得太快!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-5-26 10:36 AM 發表 查看引用來源

哈哈師妹你跳得太快!
師姐⋯有根據㗎
係呢個版, 係呢個post, 樓主係CTM, 講緊張飛機相
基於以上4種原因⋯引導左我行左去另一層次
哈哈⋯

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-5-25 13:39 發表 查看引用來源

Pool villa 同溫泉旅館真係會令我感覺可以全程做粒疏乎蛋唔郁唔諗好hea既感覺
其他地方硬係要出去行下逛下先安落
唔係pool villa同溫泉旅館, 都89成係去睇名勝或者掃貨啦, 咁梗係要巡視一下.
講起名勝我又諗起個次去法國凡爾賽宮, 個種金壁輝煌...唔知路易14有幾荒淫呢...

引用:
原帖由 doubling 於 2017-5-26 10:46 發表 查看引用來源

師姐⋯有根據㗎
係呢個版, 係呢個post, 樓主係CTM, 講緊張飛機相
基於以上4種原因⋯引導左我行左去另一層次
哈哈⋯
你真係好淫...呀係好人至岩, sorry我呢個mix廣東話麻麻地...:smile_30:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-5-29 12:16 PM 發表 查看引用來源

唔係pool villa同溫泉旅館, 都89成係去睇名勝或者掃貨啦, 咁梗係要巡視一下.
講起名勝我又諗起個次去法國凡爾賽宮, 個種金壁輝煌...唔知路易14有幾荒淫呢...
有無睇埋mona lisa對你笑?
仲要係鐵搭狂影相
仲有仲有紅磨坊⋯好多好多

引用:
原帖由 speedster 於 2017-5-29 12:22 PM 發表 查看引用來源

你真係好淫...呀係好人至岩, sorry我呢個mix廣東話麻麻地...:smile_30:
咦⋯咁岩既⋯我鬼妹仔性格⋯Well...唔係好識中文⋯好多用拼音打㗎⋯Thank you你話我好人⋯你都好好淫 😌😌😌

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆