上一頁下一頁
發新話題

我番黎啦~被西裝男抽水(圖自己搵)

收藏  |  訂閱
2.9k  138.9k

引用:
原帖由 siusiudick 於 2017-7-27 01:41 PM 發表 查看引用來源
我都有朋友試過俾人落葯,佢迷迷糊糊咁俾條佬帶去時鐘,仲要係一間無房再去第二間都仍然跟住去,好奇怪。事後佢同我講時我叫佢報警佢又因為驚俾佢當時男朋友知所以無報。都唔知乜葯會令到人咁,佢話當時個感覺就好似 ...
我當時既男朋友都唔知架

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-27 01:34 PM 發表 查看引用來源

咁會放入去架嘛:smile_13:
D男人係鐘意睇到我含唔哂又夾硬黎個樣
咁,慢慢來,唔好心急,深喉就一定入得晒,不過睇你夾硬來又心急,不如睇你墊來墊去反白眼,上氣唔接下氣叫晒停個樣,之後全身發紅發熱,掂吓都全身妞曲,咪重好睇?

我真係見過夾硬來之後嘔架,樂極忘形就唔好啦😄😄

利申:
#唔係粗長係佢要同我玩深喉遮
#用家話係屬於短無得唔認費是比人話老吹
#夠用同埋堅係硬都係用家品評的
#用家回頭就唔洗一定粗長啦係咪

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-27 01:35 PM 發表 查看引用來源

無相有更多想像空間嘛
你樣子甜美嘛見過你貼的相是我的感覺,有冇相也有大量想像空間:
夾腸可以吊乳溝,因人喜愛

引用:
原帖由 bigman_abc 於 2017-7-27 01:45 PM 發表 查看引用來源

視姦都夠正啦,視姦完就到黎料肉搏
視姦完佢係要影相 :smile_45: 好忙...

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-27 01:36 PM 發表 查看引用來源

我老公話夾腸其實無feel, 只係視覺上既享受
完全同意啦。
係未玩過就話玩一次遮。

識玩有好多嘢好玩過呢樣

引用:
原帖由 brotherfai 於 2017-7-27 01:46 PM 發表 查看引用來源

真係勁鐘意   之後插下面 插到滿哂
好滿足

引用:
原帖由 siusiudick 於 2017-7-27 01:41 PM 發表 查看引用來源
我都有朋友試過俾人落葯,佢迷迷糊糊咁俾條佬帶去時鐘,仲要係一間無房再去第二間都仍然跟住去,好奇怪。事後佢同我講時我叫佢報警佢又因為驚俾佢當時男朋友知所以無報。都唔知乜葯會令到人咁,佢話當時個感覺就好似 ...
你睇呢兩日呀嬌同張智霖個訪問咪知囉

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-27 01:41 PM 發表 查看引用來源

深喉好辛苦,間唔中玩下就算
但是男人硬左起碼有六至七寸定必頂到你喉嚨,自然深喉…你冇辨法喎

引用:
原帖由 bigman_abc 於 2017-7-27 01:48 PM 發表 查看引用來源

存在,樓主咪係囉
樓主係全攻型啦

引用:
原帖由 NightFlirt 於 2017-7-27 01:46 PM 發表 查看引用來源

無完美既, 配合度

同樣, 女人又靚又大波又長腿又瘦, 中意性愛, 床技又好, 又肯乜都玩下
並不存在
唔同意,我試過,我講堅,我真係試過。

#當然有其他唔好嘢
#但你數啲好嘢集中係一個人到我都試過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆