上一頁下一頁
發新話題

我番黎啦~被西裝男抽水(圖自己搵)

收藏  |  訂閱
2.9k  140.0k

引用:
原帖由 NightFlirt 於 2017-7-31 12:16 PM 發表 查看引用來源

你厚多士!

哈哈, 女人睇男人, 性技係後話
高大, 靚仔, 型仔, 粗硬長
過晒咁多關先講
男人睇女人 呢咁?

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-31 12:18 發表 查看引用來源

邊度多靚仔𥄫?
要詳細問下樓上ming師兄去邊游
佢就係高質啦, 嘻!

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-31 12:18 PM 發表 查看引用來源

邊度多靚仔𥄫?
有我既地方就會多仔...哈哈

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-31 12:15 PM 發表 查看引用來源

Cv又多樣野寫
呢樣唔洗寫落CV,只需教曉個仔等佢將來食多啲好嘢

引用:
原帖由 NightFlirt 於 2017-7-31 12:21 PM 發表 查看引用來源

咁好, 我識既OL, 都唔肯去公共泳池, 話污糟喎
曾經有期放工去灣仔游, 都有D女,
係同條仔係度嬉水, 同...
親熱(佢地或者唔知, 阿救生員哥哥, 連你有無扯旗都睇得一清二楚), 嘿
我都唔會去啦 太多新聞講d公眾泳池又異物又剩 好恐怖!
親熱緊 比人望到都唔理得咁多

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-31 12:22 發表 查看引用來源

男人睇女人 呢咁?
唔同年紀有出入
(由細至大) 樣, 胸, 腳, 眼

性伴計....
身材固然重要, 不過我覺得重點係床上配合度
幾靚幾好身材, 床上全被動既, no way la

引用:
原帖由 樓上雀躍的中佬 於 2017-7-31 12:23 PM 發表 查看引用來源

有我既地方就會多仔𥄫...哈哈
:smile_o14:願聞其詳

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-31 12:24 PM 發表 查看引用來源

私人泳池係好玩,不過就擔心遇到熟人,所以最好都係大浴缸就算。如果真係想游水,就返大學泳池穩陣啲囉

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-31 12:24 發表 查看引用來源

少人d既池, 係好好多, 不過都係預左污糟, 所以好少女肯同我去,
爆房就有求必應... 嘿嘿
引用:
你少去唔明, 又要遮遮掩掩, 我一潛落去就知你做咩啦
上面個救生員角度, 係超級清楚的

好多男女去都係咁架啦,所以我都見慣晒,又唔係游水成程都攬住,不如去open room啦仲好。
而家好多泳池都keep 得幾好幾乾淨既,同埋有室內池都幾好架我成年四季都keep住個個星期都游兩次

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆