上一頁下一頁
發新話題

我番黎啦~被西裝男抽水(圖自己搵)

收藏  |  訂閱
2.9k  139.8k

引用:
原帖由 樓上雀躍的中佬 於 2017-7-30 09:33 AM 發表 查看引用來源

等我餵住妳先,我支鋼炮已經準備好啦…在妳上面磨住先,再慢慢錫勻妳全身...
咁早準備好
通常朝早都特別硬...又持久

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-30 09:34 AM 發表 查看引用來源

好幸福!
"不過有時佢突然其來既反客為主真係比佢玩到癲左"
咁先正架嘛
有交流就點玩都得,開頭佢都陪我,知我喜歡刺激,現在佢仲玩得癲過我...交少啲貨都唔掂

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-30 09:00 AM 發表 查看引用來源

一早就質個龜頭埋黎...
睇緊波:忘記同你講早晨…回來的老公和他吃完早餐返家再吃你至愛。。。大龜頭,連做二Q慰藉你

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-30 09:36 AM 發表 查看引用來源

今晚一定食左佢:smile_o01::smile_47:
哦,:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 Mummy_boy 於 2017-7-30 09:34 AM 發表 查看引用來源

妹妹你餓左禁耐,你老公番到黎,妹妹你和你老公一定舒服都死
希望佢餵得飽我啦
有時我一心諗住佢會搞我, 最後都係會因為攰無得搞

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-30 09:28 AM 發表 查看引用來源

未番到 乜Q都無得食住
未下飛機?

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-30 09:37 AM 發表 查看引用來源

咁早準備好
通常朝早都特別硬...又持久
我試過淨插都40分鐘,後來愈玩愈耐,妳愈濕我愈硬,妳趴係度先,等我騎住妳邊磨邊幫妳按摩

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-30 09:39 AM 發表 查看引用來源

希望佢餵得飽我啦
哦,洗唔洗我幫下你呀 :smile_47:

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-30 09:39 AM 發表 查看引用來源

希望佢餵得飽我啦
今天你平常心面對啪啪事情,雖然好想玩…,或者他太辛勞冇咩力要休息,你又失望而返…diy現快速 玩一次滿足左先,等陣假使冇啪啪不太失望😳😭😭😳

早晨呀,起睇到你個post都寫得幾吸引,你講起係mtr 比人抽水,都令我諗番起有兩次又係返工放工時段,同你一樣兩個OL同我貼到好真9,係咁用pat pat磨我。我發覺其實好多OL都好鍾意係地鐵咁樣做但係又緊張又怕,我自己比d女磨果時都覺得幾突然幾刺激緊張架。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆