上一頁下一頁
發新話題

我番黎啦~被西裝男抽水(圖自己搵)

收藏  |  訂閱
2.9k  138.7k

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-27 09:55 AM 發表 查看引用來源

一班朋友出黎飲野...FD 搭FD咁..酒精上腦比個岩岩識既人任佢抽水, 有錫
不過到宜家都無發生任何事, 仲有contact
公司都有同一個同事行得比較埋...
可能因為老公太忙, 我都想比人注意下
好多人注意你啦 圍住等你含

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-27 09:16 AM 發表 查看引用來源

好奇怪呀比人睇住...:smile_13:
男人超級愛看女性自慰,真真你好好睇.見你全程自動波自搓自揸.用假九自隊的反應,當場他手多多五指揸波而下面水水長流😳😳😳雙方hihi 到死

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-27 09:55 AM 發表 查看引用來源

一班朋友出黎飲野...FD 搭FD咁..酒精上腦比個岩岩識既人任佢抽水, 有錫
不過到宜家都無發生任何事, 仲有contact
公司都有同一個同事行得比較埋...
可能因為老公太忙, 我都想比人注意下
任佢抽同錫錫,咁應該算出剩半條軌啦。

行得比較埋。可圈可點。咁即係幾埋先,不過呢到食呢到柯,唔容易handle, 師妹小心啲好

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-7-27 09:50 AM 發表 查看引用來源

查實好多靚女人妻深愛🍄大龜頭🍄
充實感覺,你咀仔細,只用大龜頭撩你個咀仔應該會吃更多分秘而唔雖要含哂條jj,對你太辛苦啦😘
應該無乜人鐘意細呱? :smile_30:
我會用條利了D分秘物, 一係吞左佢
一係用分秘當潤滑劑咁茶滿個龜頭
ex 同老公都話好正

引用:
原帖由 Poolmoon 於 2017-7-27 09:56 AM 發表 查看引用來源
鬼仔食到咀邊都落唔到肚 硬住出房HAHA
個鬼仔都未硬,可能飲咗酒重軟緊,可能比個電話嚇一嚇,嗚金收兵呢?

哈哈哈

引用:
原帖由 kenji_ 於 2017-7-27 09:51 AM 發表 查看引用來源

同我都一樣bor..不過結左婚就冇機會去...

咁果陣竟然都冇試過洋腸....!?

鐘意食中餐多d呀?
唔係特別好洋腸, 不過so far 中餐個D size 唔比洋腸差

引用:
原帖由 tainamshare 於 2017-7-27 09:25 AM 發表 查看引用來源

大鸟正,I like
大鳥硬了有6寸現九筋對靚女人妻是一種逗😘

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-27 10:00 AM 發表 查看引用來源

應該無乜人鐘意細呱? :smile_30:
我會用條利了D分秘物, 一係吞左佢
一係用分秘當潤滑劑咁茶滿個龜頭
ex 同老公都話好正
咁你一定呑埋精啦

我愛人妻,仲有冇多D往事分享

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-27 09:32 AM 發表 查看引用來源

我過唔到自己個關, 都係試過一次拍video比個時既男朋友咋
自慰有支棒棒幫手
叫老公看你反鏡自慰樣😍😍😍你玩得更投入☺他即場打飛機給你看😘😘😘
互相表現自己的功架😍😍😍😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆