上一頁下一頁
發新話題

我番黎啦~被西裝男抽水(圖自己搵)

收藏  |  訂閱
2.9k  139.7k

引用:
原帖由 adamsmith1723 於 2017-7-30 01:27 AM 發表 查看引用來源

果日係星期六,我返去加班,佢來探班,所以咪...
星期六日點解要加班,係有原因既

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-7-30 01:27 AM 發表 查看引用來源

2手托住雙奶下身條jj 前後擦洞囗 ,一手按住你把口不準你囗…,
左面波上是紅志嗎?當天試身冇着底底-😘依這張相你企高不是太短身材,有五尺五寸高?
160 左右咋,細粒既

引用:
原帖由 今天自信的核心 於 2017-7-30 01:34 AM 發表 查看引用來源

個咀好似 王敏奕
我女神個咀 竟然會係呢到見到,好想比佢含住:smile_44:
個patpat 好揸手,十指用力一揸…你又呀一吓…你真是不肥呢~巧fitfit 身材

引用:
原帖由 樓上雀躍的中佬 於 2017-7-30 01:29 AM 發表 查看引用來源

岩呀…一邊磨完,每邊比一隻手指妳含,含濕左後再用一隻手指隔住妳lace under在前面磨,前後上下夾攻,妳既淫樣已經在鏡度比我睇住啦…我仲要在妳耳仔邊講妳個淫娃,係咪餓左好耐...聽住妳的呼吸聲
好正...我係餓左好耐 ...

引用:
原帖由 郭立基. 於 2017-7-30 01:29 AM 發表 查看引用來源
你著住絲襪仲正
著住對腳長d, 通常襯埋高爭鞋 呃下人

想摸吓你既絲襪腳

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-30 01:39 AM 發表 查看引用來源

好正...我係餓左好耐 ...
就係知妳餓左好耐,更加要隔住妳底底磨妳,睇住妳含我手指,一出一入,流晒口水咁,隔住底底都感覺到妳濕...再舔妳耳仔,在妳耳邊吹氣...睇住妳辛苦果樣,我更硬

引用:
原帖由 ating0208 於 2017-7-30 01:13 AM 發表 查看引用來源
好想係試衣室 比人禁住係塊鏡度...
禁住然後不停喺妳個小蜜穴進進出出~

引用:
原帖由 Peterwong_1234 於 2017-7-30 01:31 AM 發表 查看引用來源

確實係好多人咁做, d 店員都有哂警覺性, 所以而家好難

早排大陸咪有條片話有對男女真係0係試身室做, 仲要自拍埋
好勁,唔知係邊呢,要去朝聖 哈哈

妹妹你好勁幾日可以推到七十幾頁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆