上一頁下一頁
發新話題

同事、T-back、白虎、SP (相 p.1, p.2, p.4x2, p.6,新相p.8)

收藏  |  訂閱
152  93.8k

好羨慕CHING
留名等UPDATE

引用:
原帖由 雨宮慶太 於 2017-10-10 02:08 PM 發表 查看引用來源

淨係條腿都有排玩
呢樣真,我都覺得好吸引

引用:
原帖由 演唱會1999 於 2017-10-11 12:05 AM 發表 查看引用來源
正宗ol腳,連對鞋!!!引死人
條腿夠長,仲要條裙又短,引死人

引用:
原帖由 heaethan 於 2017-10-11 09:28 PM 發表 查看引用來源

巴打真係好性福
不過巴打最好
食多啲白烚雞蛋白,牛油果,雞胸肉
再每日做30分鐘運動
希望巴打可以砌到佢飽飽滯滯啦
我真係食好多蛋白喎,我都有定期運動、長跑、踢波等,但係真係俾佢令我易射,正常情況下我都滿意自己表現架,不過佢係好強既對手

引用:
原帖由 jabichan 於 2017-10-12 07:52 AM 發表 查看引用來源
我 GF 係蠟脫毛; 好好奶

Part 7

上星期有一晚大家留係公司 OT, 大約9點左右淨番少少同事係度。咁我同 E 入左 meeting room 連燈都無開,費事有其他同事入黎,我地只用手機照明就算。我地開始錫, E 講過好 enjoy 我錫佢既感覺,因我一向係溫柔型,咁我一邊錫一邊引導佢挨牆,避免大家失平衡。

一邊錫我隻手就由裙底伸入 E 條連身裙入面,摸住佢條腰,再摸上啲到胸圍,本想拉低胸圍捽下乳頭,不過條裙腰位較窄,摺到隻手已無乜空位。

咁我開始轉攻下路,今日 E 無著 T-back. 由於無開燈我只可以憑雙手感覺,連顏色都唔知,係絲質既底褲,好滑同好薄。絲質吊帶睡衣見得多,底褲比較少,但摸到同佢鮑魚好接近、無阻隔。

我右手先隔住絲質底褲摸鮑,摸兩下已經由底褲頂推低直接用手捽豆豆。無毛既感覺係好滑、好舒服、好直接,係黑暗既環境下用中指係大陰唇來回輕撫,好快  E 就進入狀態濕濕地。

我就借 E 既水反覆將中指沾濕,盡量要全隻中指正反兩面都濕潤,避免整痛  E 。另一方面我隻左手就係佢個大屁股上鍊住,然後用左手中指隔住底褲係 C 眼外圍打圈,再加少少力推番出去,即係右手我捽豆豆將佢推向牆既同時,左手就一邊刺激 C 眼一邊有固定身體作用。

大約過左1、2分鐘,我見右手已濕到少少泛濫,左手就拉低底褲直接掂住 C 眼。 E 成個人振左一振,然後我左手中指已經滑落去鮑魚口,即係我左手、右手中指一邊係豆豆、另一邊係近 C 眼既洞口同時刺激緊佢,出奇不意我就左手中指直接插入, E 忍唔住嗌左一聲,但又唔可以大聲。

我得勢不饒人,將左手中指抽出,今次直接連食指兩隻一齊插入,可能粗啲更能令 E 有填滿既感覺,佢更加興奮,不自覺一邊搖動身體,配合我既節奏,我向上佢就向下撞,另一方面又用手隔住西褲套弄我細佬,感覺  E 已經有啲沉醉緊、享受緊,有少少升仙咁。佢好易濕,雖未致於潮別,但都好誇張,我不停前後夾攻來回指插,忽然 E 雙腳無力咁跪一跪低,然後伸手捉住我右手,雙腳係度震,原來佢已經高潮緊,令豆豆好敏感,佢頂唔順了。

咁我維持姿勢等佢回氣,就整理一下扮無事行番出去。佢叫我出去先,佢係房 cool down 一下先出,我出到有光既地方一睇,兩隻手啲手指濕哂,其中左手中指、食指間更好似精液咁一堆白色既分泌物,可能 E 頭先太 high ,而我雖然無射,但見到對手咁舒服都已經心靈滿足。

星期五中午係枱底偷影左新相。

https://postimg.org/image/3lwy5yjprv/
https://s1.postimg.org/9ilicz08qn/1_A2_C50_

师兄果然是高人。厉害厉害。

著呢 d OL 鞋

點頂 ?

好吸引 睇完都濕哂啦 又要自己diy

引用:
原帖由 寂寞小奴 於 2017-10-15 05:20 PM 發表 查看引用來源
好吸引 睇完都濕哂啦 又要自己diy
搵人幫你滅火嘛囧...難得又打風, 應該好多人都得閒陪你之類

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆