上一頁下一頁
發新話題

SP 周公

收藏  |  訂閱
73  8.1k

引用:
原帖由 bigmac人夫 於 2017-11-11 03:58 AM 發表 查看引用來源
點解我公司無妳呢個同事,我會晚晚喺公司同妳oT
同同事有呢個關係好煩,日日對住,又比對方知得太多私事,成日會覺得冇安全感,試過一次以後唔敢,怕怕😱

引用:
原帖由 明日橙色留言 於 2017-11-11 08:23 AM 發表 查看引用來源

同同事有呢個關係好煩,日日對住,又比對方知得太多私事,成日會覺得冇安全感,試過一次以後唔敢,怕怕😱
冇錯,係到食真係唔好係到柯

引用:
原帖由 明日橙色留言 於 2017-11-11 08:23 AM 發表 查看引用來源

其實又係。。。不如係出面揾個仲好。。起碼大家唔知大家。。岩就玩。。唔岩算數

引用:
原帖由 明日橙色留言 於 2017-11-10 19:03 發表 查看引用來源
不如講少少同同事的性事,同事有dd靚仔,果時返工悶悶地私下下傾,又係咩都講,講講下又講咸野,大家都傾到想要,就前後腳去左殘廁,其實係刺激,享受就冇嘜啦,完事後,扮正經返位做公司野,之後耐左佢管得我太多, ...
中出:smile_41:我都想同你做同事喎:smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 明日橙色留言 於 2017-11-11 08:23 發表 查看引用來源

好多野係你可以控制既情況底下講明,邊樣可以做,邊樣唔可以做...就係因為你冇提出所以佢先會管得你嚴,因而斷纜

引用:
原帖由 持久男 於 2017-11-11 11:24 AM 發表 查看引用來源

中出:smile_41:我都想同你做同事喎:smile_47::smile_47::smile_47:
唔係中出。初時都時攬下錫下就走人,之後先醒水準備定

引用:
原帖由 持久男 於 2017-11-11 11:27 AM 發表 查看引用來源

好多野係你可以控制既情況底下講明,邊樣可以做,邊樣唔可以做...就係因為你冇提出所以佢先會管得你嚴,因而斷纜
因為大家坐係同一知辦公室,佢成日偷睇我電腦做緊,玩下 skyxx ,又係問問我咩人傾,禁下電話又話我溝緊仔,唉,其實我冇。我同上司講野又要理埋一份,見我比上司搵笨又鬧我,唉。

其實我覆唔到pm ,存極都咁少分,係出面呢道傾下先

引用:
原帖由 明日橙色留言 於 2017-11-11 11:28 發表 查看引用來源

唔係中出。初時都時攬下錫下就走人,之後先醒水準備定
攬下錫下有冇摷亂你呀果時佢冇叫你口爆佢咩:smile_41::smile_41:

:smile_40: :smile_40: :smile_40: 我都想做你同事

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆