上一頁下一頁
發新話題

按摩變抽水 #114,148updated

收藏  |  訂閱
174  65.2k

按摩變抽水 #114,148updated

#114,148 updated
我爆pm喇,未必覆到咁多位師兄

今日好黑仔,本身有得開餐變咗無嘢食,另一個post又唔知點解比人close咗。
好喇。。入正題
最近幫新同事準備出差嘅嘢,令我諗返起舊年我去出差嘅事。
舊年都係八月嘅時節,一行五個女同事 (連埋我)去咗大陸一個二三線嘅城市出差。做完晒presentation,最後一晚食飽飽就五條女去按摩。
中間唔重要嘅嘢skip
五條女輪緊一個男技師按,我係第四個。最前兩個都係師奶咁無咩特別,我前面係靚靚地嘅瘦底後生女。
等咗都唔知幾多個鐘(好彩果時電視播奧運,又有同事陪我吹水),終於到我。
師傅有好溫柔咁幫我地紥頭髮。其實師傅個樣喺大陸黎講算唔差。
一開始師傅叫我趴底。咁我對手都係平放兩邊架啦,師傅攞毛巾時用佢硬咗嘅J黎hi我隻手。我諗住係我隻手擺得太出阻住佢,點知佢攞其他嘢時又hi多一下。我諗師傅平時少按後生女,硬咗都好正常。
開始時按膊頭加上手臂,按上手臂hi到波邊都好正常,比男師傅按都預左hi到少少敏感位。十幾下之後我feel到佢hi到我粒lin,其實有少少痛,因為佢啲指甲有刮到粒lin。我粒lin應該有突到,我仲好傻豬咁以為咁樣按好正常。

到按下半身之前,佢要幫我拉低啲條褲。師傅拉低我底褲頭露咗一半patpat出黎,放手果下仲要特登勁大聲啪一聲。搞到我好似比主人打patpat咁:smile_13:
按到patpat果時按埋人地恥骨位,師傅隻手慢慢越按越前,慢慢hi到毛毛,慢慢再前啲再前啲咁,我下體成個shape比師傅好似甩麻雀咁摸到晒。
之後師傅坐咗上我大脾按背脊,雖然我feel唔到師傅條硬J,但係佢一路推我背脊一路喘氣,我幻想到佢真係好似後入緊我咁(可能師傅都有咁幻想)。
之後就反轉個人,面向天,頭先咁比師傅摸法有啲面紅又有啲尷尬。按大脾果時師傅棟高我一隻腳,佢好似集中按我大脾內側咁。個褲腳好濶,按到最入果時佢啲手指又有意無意咁掃下我洞口。我好猶疑推唔推開佢隻手好,因為其實可能係好普通嘅按摩step,只係師傅隻手太大唔小心hi到。就喺我個腦諗緊一百萬樣嘢嘅時候,佢捽咗我粒豆豆兩下。師傅應該知道我粒豆豆突起晒,脹卜卜咁,我尷尬到唔敢望師傅。
同事呢個時候話:師傅好似按你按得特別耐,啲鐘數都亂計嘅。
我真係嚇到汪阿姐咁,話晒我平時斯文形象,一陣佢地見到以為我比師傅非禮咁點算。
咁我都唯有hea應我同事。
師傅下一秒就插咗隻手指入我個西度,我即刻眼都突埋,唔知點算好。之後佢一chok就已經好大水聲,所以佢指插咗我一下就停咗。

到我按完等同事按緊嘅時候,我都仲有回味緊,摸左個西一陣,原來濕到好誇張。按完晒,師傅仲揸車送我地返酒店。
返到酒店,我緊係有自慰啦,仲潮吹咗幾次,張床有半邊濕到訓唔到:smile_13:

其待

要睇...你抽佢定佢抽你

引用:
原帖由 BlueBrick 於 2017-8-12 01:04 AM 發表 查看引用來源
要睇...你抽佢定佢抽你
話晒喺同事面前,咁我要有返少少矜持嘅

邊個抽邊個..!? 各取需求而已

大陸男技師好識做,會比啲暗示動作你等你主動,因為如果客投訴佢份工肯定不保,主要博你加鐘同小費,佢就順得人

引用:
原帖由 演唱會1999 於 2017-8-12 01:43 AM 發表 查看引用來源
邊個抽邊個..!? 各取需求而已
咁我又無抽佢水嘅:smile_13:

引用:
原帖由 monbijoux 於 2017-8-12 02:23 AM 發表 查看引用來源
大陸男技師好識做,會比啲暗示動作你等你主動,因為如果客投訴佢份工肯定不保,主要博你加鐘同小費,佢就順得人
哈哈但係我好衰,無比多啲小費佢

間按摩房會比同事睇到?

引用:
原帖由 Summmeryuu 於 2017-8-12 08:53 AM 發表 查看引用來源

哈哈但係我好衰,無比多啲小費佢
好正咁喎,如果師父冇停手,咁刺激環境下,分分鐘摷到你潮吹喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆